DIN 6921

DIN6921 bouten blinken uit in hun veelzijdig. Of u nu met hout, metaal, kunststof of ander materiaal werkt, deze bouten garanderen een stevige grip en stabiliteit. De DIN 6921 bout is perfect voor een tal van uiteenlopende toepassingen. U kunt hierbij denken aan de bouw van constructies, de montage bij machines of het repareren van apparatuur. DIN 6921 bouten zullen u zeker niet teleurstellen!

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

 

DIN 6921 Kopen bij Primex

DIN6921 is een Duitse norm die eisen stelt aan zeskantbouten met flenskop en kleine of grote schroefdraad, met metrische draad van M1.6 tot M64. Deze norm waarborgt uniformiteit en betrouwbaarheid, waardoor de bouten eenvoudig uitwisselbaar zijn in verscheidende toepassingen zonder er op toe te leggen op prestaties. Bekijk ons assortiment met diverse maten en bestel direct via onze webshop. Naast DIN 6921 bouten, bieden we ook DIN 931 en DIN 933 aan. 

Doordacht ontwerp van DIN 6921

Kenmerkend aan de DIN 6921 bout is de zeskantige kop met flens voor stevige grip. De kop is ontworpen om eenvoudig de bout aan te draaien met een sleutel of moersleutel. De veilige pasvorm resulteert vervolgens in een betrouwbare verbinding die bestand is tegen zware belasting en trillingen. Wat DIN6921 bouten echt uniek maakt, is de precisie tijdens de productie. De bouten worden gemaakt volgens de strikte normen van de Deutsches Institut für Normung en ondergaan hierdoor strenge kwaliteitscontroles om te voldoen aan de hoogste normen voor prestaties en betrouwbaarheid. Voor zowel een kleine klus of een grootschalig project, bent u met de DIN 6921 bouten verzekerd van uitstekende resultaten. 

Corrosiebestendigheid en toepasbaarheid voor diverse omstandigheden

DIN6921 bouten zijn ook verkrijgbaar met uitstekende corrosiebestendigheid. In onze webshop vindt u de bouten in verzinkt staal, dit biedt de optimale bescherming tegen roest en corrosie. Perfect voor gebruik in vochtige omgevingen of buitenshuis. Ook de verschillende lengtes en draadgroottes van de DIN 6921 bouten dragen bij aan de brede toepasbaarheid in verschillende omstandigheden. Bent u nu op zoek naar korte bouten voor lichte bevestigingen of lange bouten voor zware belastingen, de DIN 6921 bout die past altijd bij uw project of doe-het-zelfklus. 

Kostenbesparend en efficiënter te werk met DIN6921 

De inzetbaarheid van DIN 6921 bouten biedt niet alleen baat op het gebied van resultaat en betrouwbaarheid, maar draagt ook bij aan een efficiënter ontwerp- en productieproces. Door DIN 6921 bevestigingsartikelen te kiezen, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Deze schroeven zijn gemakkelijk verkrijgbaar en compatibel met een verscheidenheid aan gereedschappen en apparaten die u kunt vinden in onze webshop. 

Voor vragen of advies, kunt u altijd bij ons terecht in de winkel of neem telefonisch contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen voor vragen en opmerkingen. Bij Primex helpen wij u graag om de perfecte DIN 6921 bouten te vinden, die passen bij uw klus of project!


Neem contact met ons op!