DIN 931

De DIN931 noemt men ook wel een moerbout. De moerbout is een zeskantbout met deeldraad. Dat wil zeggen dat een deel van de bout geen schroefdraad heeft. Dit maakt deze bout ideaal voor bevestigingen met bewegende delen en perfect voor uiteenlopende toepassingen. Deze zeskantbout DIN 931 garanderen een stevige grip en voldoende stabiliteit. In de praktijk wordt deze moerbout gebruikt voor het monteren van machines tot het bouwen van constructies of het repareren van apparatuur. DIN 931 bouten stellen u niet teleur. 

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

 

DIN 931 kopen bij Primex

DIN staat voor Deutsches Institut für Normung. Deze Duitse norm die eisen stelt aan zeskantbouten met gedeeltelijke schroefdraad, met metrische draad van M1.6 tot M64. DIN931 waarborgt uniformiteit en betrouwbaarheid, waardoor de bouten eenvoudig uitwisselbaar zijn in diverse toepassingen zonder in te leveren op prestaties. Bekijk ons assortiment met diverse maten en bestel direct via onze webshop. Naast DIN 931, bieden we ook DIN 6921 aan. 

DIN931 voor langdurig gebruik

De betrouwbare verbinding die bestand is tegen zware belastingen en trillingen, komt doordat de DIN 931 bouten zich kenmerken door een zeskantige kop. Deze kop zorgt voor een stevige grip tijdens de montage met een sleutel of moersleutel en is ontworpen om eenvoudig aan te draaien. Deze schroeven zijn geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste prestatie- en betrouwbaarheidsnormen. Dit betekent dat u met DIN 931-bouten kunt vertrouwen op consistente resultaten, of u nu kleine doe-het-zelfklussen aanpakt of grootschalige bouwprojecten uitvoert.

Corrosiebestendigheid met de zeskantbout DIN931

DIN 931 bouten zijn ook verkrijgbaar met uitstekende corrosiebestendigheid. In onze webshop vindt u DIN931 bouten die optimale bescherming bieden tegen roest en corrosie. Perfect voor gebruik in vochtige omgevingen of buitenshuis. Tevens is de zeskantbout DIN 931 verkrijgbaar in diverse lengtes en draadgroottes om te voldoen aan uiteenlopende projectvereisten. Of u nu korte bouten zoekt voor lichte klussen of lange bouten voor zware belasting, er is altijd een DIN931 bout die past bij uw klus of project. 

Efficiëntie en kostenbesparing met DIN 931 

Het gebruik van DIN 931 bouten biedt niet alleen voordelen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid, maar draagt ook bij aan een efficiënter bouw- en productieproces. Door te kiezen voor bevestigingsartikelen die voldoen aan de DIN 931 norm, bespaart u tijd en geld. Deze bouten zijn eenvoudig verkrijgbaar en combineerbaar met diverse gereedschappen en apparatuur. 

Vragen of advies over DIN931 

U bent van harte welkom in onze winkel of om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen als u vragen of opmerkingen heeft over de zeskantbout DIN 931. Onze specialisten helpen uw graag om de juiste bouten te vinden, die passen bij uw project of klus!


Neem contact met ons op!