Primex B.V: Technische groothandel voor de industrie en bouw!

Bent u op zoek naar de beste technische groothandel voor een bouwproject? Dan bent u bij Primex in Geleen aan het juiste adres. Wij leveren uit een divers aanbod aan uitsluitend kwaliteitsgereedschappen en handige verbruiksartikelen. Hét adres voor grote aantallen, maar waar veel artikelen ook per stuk verkrijgbaar zijn. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit bevestigingsartikelen, lastechniek, industriële gassen, elektrisch-, pneumatisch- en handgereedschap en machines. Tevens leveren we uit voorraad werkplaats-machines, verspanend gereedschap, slijp- en schuurmiddelen, PBM’s en hijs-, en klimmaterialen.

Ook bieden wij onze service aan als u problemen met machines ervaart. Wij zorgen ervoor dat we deze repareren, zodat u weer verder aan de slag kan. Kom langs in onze winkel of breng een bezoekje aan onze webshop om de benodigde producten voor uw bouw- of kluswerk te vinden!

Wie zijn wij?

Primex B.V. is een zelfstandige technische groothandel, opgericht in 1984. We zijn zowel in het bezit van een fysieke winkel gevestigd in Geleen, als een online webshop waarmee wij door het hele land klussers van hoogwaardige artikelen voorzien. Als groothandel voor onder meer bouw en industrie verkoopt Primex producten in kleine en grote aantallen. Op deze manier kunt u alles wat u nodig heeft in één keer bestellen om zo de klus zo snel mogelijk te klaren.

Ons klantenbestand bestaat vooral uit bedrijven die werkzaam zijn in de metaalbewerking, industrie, technische dienstverlening en installatie, maar ook ZZP’ers en andere klussers weten hun weg naar onze webshop steeds meer te vinden. Iedereen kan bij ons terecht voor de beste kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs en de beste service.

Wij beschikken over een eigen werkplaats met servicedienst. Hier kunt u natuurlijk altijd terecht voor vragen of advies en het ophalen van uw producten. Ook kunnen wij hier onze machines en producten demonstreren, bijstellen of repareren. Wij zijn als groothandel bouw- en industrie met een focus op goede service geheel onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij vrij in de markt opereren en de beste oplossingen voor u en/of uw bedrijf bieden. Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling, dan neemt u net zo gemakkelijk contact met ons op!

 

Ons assortiment

Wij bieden een veelzijdig assortiment aan diverse bouw producten uit onze webshop en uit voorraad. Op deze manier kunnen wij iedere klant zo snel mogelijk helpen, ook bij spoedgevallen. Ons motto is niet voor niets, Primex daar maak je het mee! Lees hieronder enkele voorbeelden van producten die wij u kunnen leveren:

 • Bevestigingsartikelen
 • Lastechniek
 • Industriële gassen
 • Elektrisch-, pneumatisch- en handgereedschap
 • Machines

Daarnaast leveren we ook uit voorraad. Het gaat hierbij om:

 • Werkplek-machines,
 • Verspanend gereedschap
 • Slijp- en schuurmiddelen
 • PBM’s
 • Hijs- en klimmaterialen

Service

Naast ons uitgebreid assortiment, bieden wij ook diverse extra services aan onze klanten. Dit kunnen wij realiseren omdat we beschikken over een eigen technische dienst. Deze technische dienst van Primex kan u helpen bij het oplossen problemen met bijvoorbeeld een boormachine die niet meer goed wilt opladen of een fles industrieel gas die u graag opnieuw gevuld wilt hebben.

Ook kunt u bij ons terecht als u apparaten of andere materialen wilt laten aanpassen aan uw specifieke wensen. Aan de hand van onze bevindingen, maken wij een prijsopgave en deze bespreken wij uiteraard vooraf met u. Met uw toestemming kunnen wij aan de slag met de reparatie, om zo uw apparaat te optimaliseren. Bovendien kunnen wij uw technische apparaten ook nog eens keuren of valideren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij de onderstaande producten: 

 • Keuring elektrische gereedschappen
 • Keuren lasapparatuur
 • Valideren lasapparatuur
 • Keuren draagbaar klimmateriaal
 • Keuren rolsteiger onderdelen
 • Keuren valbeveiliging middelen

Meer weten over deze extra services? U leest het hier.

Kom langs in onze winkel of bestel via onze digitale technische groothandel

Ben u op zoek naar kwaliteitsproducten? Kom dan langs in onze winkel in Geleen en wij helpen u graag verder. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 geopend en op zaterdag van 08:00 tot 13:00. Veel tevreden klanten gingen u al voor en beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 uit 10.

U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop. Hier kunt u per categorie zoeken naar de juiste producten die u nodig heeft. Dit zijn veelal dezelfde kwaliteitsproducten die u ook op locatie kunt testen en kopen. Liever op een andere manier bestellen of is het artikel dat u zoekt online nog niet verkrijgbaar? Dan kunt u ons het beste bereiken per telefoon (046-4236633) of via de mail (verkoop@primexbv.nl).

De gekozen producten online snel en gemakkelijk toevoegen aan uw winkelmandje en bestellen. Vanuit onze strategische ligging in Limburg kunnen wij in de nabije omgeving bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Landelijk werken wij via een pakketdienst: PostNL. Op deze manier zorgen wij van Primex ervoor dat de producten snel en goed bij u afgeleverd worden! Klaar voor gebruik!  


PLAATS UW EERSTE BESTELLING EN KRIJG EEN PRIMEX GADGET CADEAU

Gebruik bij het afronden van uw bestelling de vouchercode "PRIMEX-GIFT" en u krijgt van ons, bij uw eerste bestelling, een Primex Gadget.