DIN 933

Een belangrijk aspect van DIN 933 bouten is de veelzijdigheid. Of u nu werkt aan hout, metaal, kunststof of een ander materiaal, deze bouten bieden een uitstekende grip en stabiliteit, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het monteren van machines, het bouwen van constructies of het repareren van apparatuur, DIN 933 bouten zijn een betrouwbare keuze die u niet zal teleurstellen. 

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

DIN 933 kopen bij Primex

DIN 933 is een Duitse industriële norm die specifieke vereisten vaststelt voor zeskantbouten met volledige schroefdraad en veelal met metrische draad van M1.6 tot M64. Het doel van deze norm is om de uniformiteit en betrouwbaarheid van bouten en schroeven te waarborgen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden uitgewisseld en gebruikt in verschillende toepassingen zonder concessies te doen aan de prestaties. DIN933 noemt men ook wel een tapbout. Tapbouten zijn bouten die over de gehele lengte, tot onder aan de kop, voorzien zijn van schroefdraad. Dit noemt men ook wel voldraad. Tapbouten worden onder andere gebruikt bij het maken van stevige verbindingen bij staalconstructies. 

Bekijk ons assortiment met verschillende maten en bestel vandaag nog via onze webshop. Naast 933 bouten, zijn er ook DIN 931 (deeldraadbouten) bij Primex verkrijgbaar.

 

Ontwerp DIN 933

Een van de opvallende kenmerken van DIN 933 bouten is hun zeskantige kop, die zorgt voor een goede grip tijdens de installatie met behulp van een sleutel of een moersleutel. Deze kop is ontworpen om het aanhalen te vergemakkelijken en biedt een veilige pasvorm, wat resulteert in een betrouwbare verbinding die bestand is tegen zware belastingen en trillingen.

Wat DIN 933 echt onderscheidt, is de precisie-engineering die wordt toegepast bij de vervaardiging ervan. Deze bouten worden vervaardigd volgens strikte specificaties en ondergaan kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor prestaties en betrouwbaarheid. Dit betekent dat u met DIN 933 bouten kunt vertrouwen op consistente resultaten, of u nu een kleine doe-het-zelfklus uitvoert of een grootschalig industrieel project aanpakt. 
 

Corrosiebestendigheid

DIN933 bouten zijn ook leverbaar met uitstekende corrosiebestendigheid. Ze zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende materialen en coatings, waaronder roestvrij staal en verzinkt staal, die allemaal zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen roest en corrosie.

Bovendien zijn DIN 933 bouten beschikbaar in verschillende lengtes en draadgroottes, waardoor ze aan verschillende projectvereisten kunnen voldoen. Of u nu op zoek bent naar korte bouten voor lichte toepassingen of lange bouten voor zware belastingen, er is altijd een DIN 933 bout die aan uw behoeften voldoet.

 

Efficiënt en kostenbesparend

Het gebruik van DIN933 bouten biedt niet alleen voordelen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid, maar het kan ook bijdragen aan een efficiënter bouw- en productieproces. Door te kiezen voor standaardbouten die voldoen aan de DIN933 norm, kunt u tijd en geld besparen, aangezien ze gemakkelijk verkrijgbaar zijn en compatibel zijn met een breed scala aan apparatuur en gereedschappen.

Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar advies? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Ook telefonisch staan we u graag te woord. U kunt het contactformulier invullen voor vragen en/of opmerkingen. 

Neem contact met ons op!