RINGEN EN PLATEN

Bekijk hier onze selectie van ringen en platen, en verbeter de veiligheid van uw constructie of bevestiging. Ringen en platen worden gebruikt om de belasting op het bevestigingsmateriaal te verdelen. Ook versterken ze de bevestiging en kunnen ze extra stabiliteit brengen, wat de veiligheid bevordert. Ten slotte, ringen en platen worden ook gebruikt om te voorkomen dat materialen direct met elkaar in contact komen, wat corrosie kan verminderen. Of u nu op zoek bent naar vlakke sluitringen, carrosserieringen, veerringen, tandveerringen, borgringen, sluitplaten of hellingplaten, op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft in de wereld van ringen en platen. Kom snel langs bij Primex BV in Geleen of bestel online in onze webshop.

Ringen en platen

Bent u op zoek naar een webshop waar u ook RVS ringen en platen kunt kopen? Bij Primex BV bent u aan het juiste adres. Wij hebben ringen en platen in Staal , RVS A2 en RVS A4. Hieronder hebben wij vele subcategorieën ringen en platen zoals: veerringen, carrosserieringen, tandveerringen en borgringen. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Wilt u liever het artikel fysiek ophalen? Ook dat is mogelijk! Hiervoor kunt u contact opnemen per telefoon op het volgende telefoonnummer: 046 -423-6633 of een e-mail sturen naar verkoop@primexbv.nl

 

RVS ringen kopen bij Primex BV

Wij leveren RVS ringen in verschillende soorten en maten. Qua soorten materiaal kan u kiezen uit RVS A2 en RVS A4. Heeft u liever geen RVS, dan kiest u voor STAAL. Per artikel hebben wij deze kenmerken aangeduid, zodat u meteen op de hoogte bent van het materiaal. Ook qua afmetingen hebben wij verschillende mogelijkheden. Net zoals onze materiaalsoorten hebben wij de afmetingen van onze RVS ringen duidelijk aangegeven in zowel de titel als de omschrijving.

 

Onze soorten veerringen

In ons assortiment vindt u ook veel verschillende veerringen, die net zoals al onze ringen zijn gemaakt van RVS A2 , Staal of RVS A4. Wij hebben elke veerring voorzien van een DINbenaming, ook wel bekend als de bekendste norm voor bevestigingsmaterialen. Daarnaast bevatten onze veerringen een duidelijke omschrijving met afmetingen. Zo weet u meteen welke soort veerring u nodig heeft! In ons assortiment vindt u veerringen DIN 127b & veerringen DIN 7980.

 

Ons assortiment vlakke sluitringen

U kan dus kiezen uit RVS ringen of stalen ringen. Naast veerringen hebben wij ook verschillende vlakke sluitringen in ons assortiment. Deze ringen zijn perfect voor het verdelen van druk op het materiaal en worden vaker in combinatie met bouten en moeren gebruikt. De Sluitring voorkomt dat de constructie beschadigd bij het aandraaien. In ons assortiment vindt u o.a. vlakke sluitringen DIN 125A, DIN 7349, DIN 126, en DIN433.

 

Ontdek onze carrosserieringen

Naast de hierboven genoemde sluitringen hebben wij ook Carrosserieringen in ons assortiment. Deze carrosserieringen hebben een grote buitendiameter en zijn op onze webshop te vinden onder DIN 9021. Deze carrosserieringen kan u bestellen in Staal (thermisch of elektrolytisch verzinkt) of in RVS (A2 of A4). Laat u altijd goed adviseren welk materiaal en welke bewerking het beste aansluit bij uw klus.

 

Ruim assortiment bevestigingsmaterialen

Naast onze RVS ringen hebben wij vele andere soorten bevestigingsmateriaal op voorraad. Qua materiaalsoorten kunt u kiezen voor RVS & ijzer. Op het gebied van afmetingen hebben wij heel erg veel mogelijkheden en hebben wij dit per product duidelijk aangegeven. Onder andere kunt u verschillende bouten en moeren, blindklinknagels & beugels en klemmen in ons assortiment vinden. In sommige situaties kan u beter kiezen voor RVS bevestigingsmaterialen. Niet alleen omdat dit mooier uitziet, maar ook nog eens omdat deze goed beschermd zijn tegen corrosie.