VEERRINGEN

Veerringen kopen?
Veerringen hebben we in Staal en RVS en zijn per stuk verkrijgbaar.

 

Veerringen kopen doet u bij Primex BV. Wij hebben verschillende veerringen die u makkelijk onder een schroef of bout kunt plaatsen en zorgen voor extra stevigheid. Wij hebben veerringen verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoeringen en in verschillende afmetingen. Ook heeft u bij ons de keuze uit verschillende sterktes , waaronder DIN 127 en DIN 137.

Maak een keuze uit onderstaande artikelen (gebruik, indien nodig, de filters aan de linkerzijde om uw zoekopdracht te verfijnen) en plaats eenvoudig én veilig online uw bestelling.

Liever op een andere manier bestellen of is het artikel wat u zoekt online nog niet verkrijgbaar?
Dan kunt u ons het beste bereiken per telefoon (046-4236633) of via de mail (verkoop@primexbv.nl)


Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

Veerringen

Heeft u een veerring nodig voor uw klus? Dan kunt u deze altijd bestellen op onze site of gewoon kopen op locatie in onze winkel in Geleen. Bij ons kunt u alle soorten veerringen eenvoudig en snel bestellen. Onze veerringen zijn verkrijgbaar in verschillende matten tussen de M2 en M33. Wanneer u de veerringen op onze site bestelt, heeft u de veerringen snel in huis. Hierdoor kunt u snel aan de slag kunt met uw klus. Mocht u in de buurt zijn, dan kunt u natuurlijk ook even langskomen in onze winkel in Geleen om de veerringen zelf uit de kiezen in onze mooie winkel.

 

Waarom veerringen?

U vraagt zich misschien af waar u een veerring voor nodig heeft. Dit is eigenlijk vrij eenvoudig uit te leggen. Veerringen zijn namelijk onmisbaar wanneer u iets gaat bevestigen met bouten en/of moeren. Dus wanneer u bouten en moeren gaat bestellen, dan kunt u het beste gelijk veerringen bij bestellen. De veer ring zorgt ervoor dat een bout of moer niet kan lostrillen. Wanneer u de moer aandraait, ziet u dat de veerring vervormt. Hierdoor komt de moer nog steviger vast te zitten waardoor deze extra goed bevestigd is.

 

Verschillende veerringen

Er zijn verschillende vormen van veerringen, zo vindt u op onze website tandveerringen en veerringen met een opstaande ruimte aan een kant. De tandveerring, heeft tandwielen die ervoor zorgen dat er extra wrijving onder een moer ontstaat. Daarnaast zorgen de veerringen met opstaande aan een kant, bieden extra wrijving ten opzichte van de gladde varianten. De opstaande veer ring zorgt ervoor dat de moer weinig weerstand heeft bij het aandraaien.

De verschillende veerringen hebben allen een eigen DIN nummer. Deze normeringen worden wereldwijd toegepast in de techniek. De DIN normen zorgen ervoor dat de techniek beter en veiliger wordt. Ook is door deze normen de handel van techniek en bevestigingsmaterialen een stuk makkelijker gemaakt. Zo hebben wij in ons assortiment veerringen met vlakke einden (DIN 127B), veerringen voor cilinderkopschroeven (DIN 7980), vlakke tandveerringen met gesloten buitenvertanding (DIN 6798A) en veerringen conisch, voor wielbouten (DIN 74361).

 

Veerring monteren

Een veer ring monteren doet u in combinatie met een bout of moer. Allereerst dient u een gat te boren in de materialen die verbonden moeten worden. Vervolgens neemt u een passende bout of moer voor uw klus. Deze steekt u door de beide delen die aan elkaar bevestigd dienen te worden. Plaats vervolgens een veerring aan de moerzijde om te voorkomen dat de moer in de toekomst los zal trillen. Tot slot is het belangrijk dat u een passende sleutel plaatst op de kop van de bout. Vervolgens gebruikt u een passende ring- of steeksleutel om de moer aan te draaien. Draai de moer of bout stevig aan, zodat deze niet snel los zal raken.

 

Veerringen bestellen bij Primex bv

Op de site van Primex bv vindt u voor elke klus een geschikte veerring. Zo vindt u bij ons veerringen van de maat M2 tot aan M33. Daarnaast vindt u bij ons een aantal verschillende typen veerringen. Zo hebben wij in ons assortiment veerringen met vlakke einden, veerringen voor cilinderkopschroeven, vlakke tandveerringen met gesloten buitenrand en conische veerringen voor wielbouten. Tot slot is een deel van onze veerringen te verkrijgen in RVS. Hierdoor zijn deze veerringen ook prima buiten te gebruiken voor uw verbindingen.