BORGRINGEN

Borgringen

Borgringen zorgen net als veerringen en carrosserieringen ervoor dat moeren losraken van trillingen. Echter verschillen deze ringen licht van elkaar, doordat deze niet plat en glad zijn. Buiten dat ze qua uiterlijk verschillen, zijn ze op het gebied van functie nagenoeg hetzelfde. Beide soorten zorgen er namelijk voor dat de bouten of moeren niet kunnen losraken. Over het algemeen worden deze soort ringen vooral gebruikt bij bewegende onderdelen, zoals machines. 

 

 

    

 

  

 


 

 

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

Asborgringen

 

Naast borgringen hebben wij ook asborgringen. Deze ringen verschillen van de doorsnee borgringen op het gebied van functie en vorm. Doorgaans worden asborgringen in een ondiepe gleuf om een as geklemd om daarmee onderdelen op hun plaats te houden. Er zijn verschillende soorten asborgringen die met een speciale tang losgemaakt en geplaatst worden. Deze speciale tangen vindt u eenvoudig in ons Borgringtangen assortiment.

 

Verschillende materialen asborgringen

 

Bij Primex BV hebben wij alle benodigdheden voor uw volgende klus! Dus ook voor asborgringen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze asborgringen komen in meerdere maten en zijn gemaakt van een aantal verschillende materialen. Sommige van deze ringen zijn gemaakt van RVS, terwijl anderen gefosfateerd zijn of in een “zwarte” kleur komen. De materiaalkeuze kan belangrijk zijn en zorgen voor een betere versteviging van een constructie. Zo kan een RVS asborgring of een gefosfateerde asborgring een goede keuze zijn om corrosie tegen te gaan. Handig voor wanneer uw constructie veel buiten staat en dus te maken krijgt met verschillende weersomstandigheden.

 

Onze beschikbare afmetingen

 

Naast verschillende materialen hebben wij ook asborgringen in verschillende afmetingen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd een asborgring hebben die goed bij uw klus past! Wij hebben asborgringen beschikbaar in de afmetingen 4 mm tot 60mm. Al deze ringen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, waardoor wij een langere levensduur kunnen garanderen. Om het bestellen van deze ringen iets overzichtelijker te maken, hebben wij verschillende filters op onze website die u kunt gebruiken. In de linkerkolom kunt u bijvoorbeeld aangeven naar welke afmeting u op zoek bent, u zult dan alleen asborgringen van deze afmeting te zien krijgen.

 

Din 471 asborgringen

 

In ons assortiment vindt u verschillende DIN 471 asborgringen. Deze ringen zijn goed gekeurd door het DIN, Deutsches Institut für Normung. De din normering betekent dat deze soort bevestigingsmaterialen voldoen aan de opgestelde voorwaardes en eisen. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam product.

 

Bestel het online bij Primex BV

 

Borgringen en asborgringen zijn perfect te gebruiken om een constructie te verstevigen. Bij Primex BV hebben wij verschillende van deze asborgringen uit voorraad leverbaar, bestaande uit verschillende afmetingen en materialen. Weet u niet zeker welke asborgringen u nodig heeft? Vraag ons dan gerust om hulp! Dit kan zowel in onze fysieke winkel als in onze webshop. Bij beide vindt u alle borgringen die u nodig heeft voor uw volgende project!