VLAKKE SLUITRINGEN

Vlakke Sluitringen kopen?
Vlakke Sluitringen hebben we in Staal, RVS A2 en RVS A4.

Maak een keuze uit onderstaande artikelen (gebruik, indien nodig, de filters aan de linkerzijde om uw zoekopdracht te verfijnen) en plaats eenvoudig én veilig online uw bestelling.

Liever op een andere manier bestellen of is het artikel wat u zoekt online nog niet verkrijgbaar?
Dan kunt u ons het beste bereiken per telefoon (046-4236633) of via de mail (verkoop@primexbv.nl)


Button Color Demo     

 

  

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

Wilt u voorkomen dat de constructies die u in elkaar zet, beschadigd raken tijdens het monteren? In dat geval kunnen sluitringen uitkomst bieden. Aangezien er verschillende soorten sluitringen zijn en het moeilijk te bepalen is welke sluitring u precies nodig heeft, vertellen we u graag iets meer over dit handige onderdeel. Wilt u sluitringen kopen? Bij Primex BV vindt u dan gegarandeerd wat u zoekt.

 

Waarvoor heeft u sluitringen nodig?

Sluitringen zijn bedoeld ter bescherming. Over het algemeen zijn deze ringen slechts een paar millimeter dik en zijn de ringen gemaakt van verzinkt staal of RVS. Wilt u zeker weten dat u de juiste sluitringen heeft? Bestel ze dan op de website van Primex BV of koop ze in onze winkel. Bij ons kunt u namelijk sluitringen kopen tegen een mooie prijs en heeft u gegarandeerd de kwaliteit waar u naar op zoek was.

 

Soorten sluitringen

Er zijn verschillende soorten sluitringen, dus u moet er extra goed op letten dat u de juiste kiest. Zo is er bijvoorbeeld de doorsnee sluitring waar u verschillende varianten van kunt vinden in ons assortiment. Daarnaast bestaat er ook een carrosseriering. Deze ring heeft doorgaans een grotere buitendiameter. Een carrosseriering is daarom uitermate geschikt om de druk beter te verdelen en om vervormingen te voorkomen. Deze ringen kunnen ook gebruikt worden als afdichting. Wilt u voorkomen dat onderdelen zoals moeren losraken als gevolg van bijvoorbeeld trilling? Dan is een veerring een goede optie. Deze ringen kunt u makkelijk onder een bout of schroef plaatsen.

 

Sluitringen in ons assortiment

Sluitringen, carrosserie ringen en veerringen hebben wij in ons assortiment. Omdat iedere klus anders is, kunt u bij ons sluitringen kopen in verschillende soorten en maten. Zo hebben we zware uitvoeringen, sluitringen die thermisch verzonken zijn, elektrolytisch verzonken zijn, en ringen van roestvrij staal of nylon. Uiteraard hebben wij deze ringen in verschillende afmetingen van een kleine sluitring M10 tot grote ringen M42. Kortom, welke sluitring u ook nodig heeft, u vindt hem bij Primex BV. Bent u juist op zoek naar moeren, bouten of schroeven? Neem dan een kijkje op deze desbetreffende pagina’s. Hieronder een overzicht van onze Din 125A sluitringen:

  • Din 125A M8 Elvz of RVS A2
  • Din 125A M10 Elvz of RVS A2
  • Din 125A M12 Elvz of RVS A2
  • Din 125A M16 Elvz of RVS A2

 

Sluitringen kopen bij Primex BV

Bent u op zoek naar de beste gereedschappen voor uw klus en neemt u alleen genoegen met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten? Dan bent u bij Primex BV aan het juiste adres. Wanneer u vóór 13.00 uur producten koopt in onze webshop worden deze doorgaans al de volgende dag aan u geleverd. Haalt u de bestelling liever in onze winkel af? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Als u voor meer dan €75 bestelt, is de verzending gratis. Of u nu een grote bestelling plaats of liever één enkel onderdeel: bij Primex BV is het allebei mogelijk. Heeft u een sluitring m10 nodig? Vraag het dan voor de zekerheid bij ons na en zorg ervoor dat u zich niet vergist in de maat van de sluitring. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van de beste m10 sluitring. 

U kunt dus bij ons terecht voor de beste sluitringen die bij uw project passen, maar u kunt bij ons ook terecht voor elektrisch gereedschap, klim- en hijs-materiaal, handgereedschap, schuur-en slijpmiddelen en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij de keuring verzorgen voor uw elektrische handgereedschappen en lasapparatuur. 

 

Meer over Primex BV

Primex BV is al jaren een bekende naam voor professionals, zzp’ers en bedrijven. Naast onze groothandel met een breed assortiment, hebben wij een werkplaats waar wij reparaties uit kunnen voeren. Wij hebben een eigen technische dienst die u kan helpen wanneer er bij uw machines problemen optreden. Zodra u akkoord geeft op de prijsopgave, gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de reparatie. Ook wanneer u gas wilt laten bijvullen, is dat bij ons mogelijk want wij hebben een eigen vulstation. Wij bezoeken u graag op locatie, maar wij heten u ook van harte welkom in onze winkel. Heeft u te maken met een spoedklus? Geen probleem! Stel uw vraag aan ons verkoop team en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.