RVS beugel

✓ Gecertificeerd ✓ Gebruik onze eigen technische service ✓ Klanttevredenheid van 8.6/10

In het ruime assortiment van technische groothandel Primex B.V. vindt u een ruim assortiment aan bevestigingsartikelen, zoals een RVS beugel. Deze RVS beugels en andere artikelen leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. U bent van harte welkom in onze winkel in Geleen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Bestel dan al uw technische benodigdheden online in onze webshop. Vragen? Neem contact met ons op.

Koop een nieuwe RVS beugel of een van onze andere bevestigingsartikelen

Wij verkopen diverse bevestigingsartikelen van staal, RVS A2 en RVS A4. Deze producten zijn opgedeeld in de volgende categorieën:

Vanzelfsprekend voldoen al onze RVS beugels en andere bevestigingsartikelen aan de gestelde eisen. Vindt u niet wat u zoekt? Graag zoeken we samen met u naar de perfecte invulling van uw benodigdheden. Wij zijn onafhankelijk en geen onderdeel van een inkooporganisatie. Dit betekent dat wij vrij in de markt opereren en maximaal gerichte oplossingen bieden.

Profiteer van de beste service

Wilt u uw nieuwe RVS beugel en andere benodigdheden bestellen? Bij bestellingen vanaf €75,- betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen over bepaalde producten of over onze technische groothandel? Neem contact met ons op door te bellen naar 046 – 423 66 33.

Contact

Telefoon: 046-4236633 / 0031-46-4236633


Email: verkoop@primexbv.nl (voor verkoop technische vragen, offertes en bestellingen)
Email: administratie@primexbv.nl (voor vragen aangaande uwfactuur)
Email: webshop@primexbv.nl (voor vragen aangaande een online bestelling)

Bezoekadres
In den Helmstock 8
6161 DL  Geleen                          
Postadres
KvK-nummer: 14036896
BTW-nummer: NL007385882B01