KRAMBEUGELS

Wij bieden verschillende soorten krambeugels aan in de materialen: RVS en elektronisch verzinkt. Als u al weet welke maat krambeugel u nodig heeft, dan kunt u hier links in het menu op filteren. 

 

 

          

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

Krambeugel

Een krambeugel wordt gebruikt om bepaalde objecten te bevestigen en vast te zetten. Bij Primex BV in Geleen bieden wij een aantal krambeugels aan, zodat u de geschikte maat kunt vinden om uw object mee te fixeren. Wanneer u nog weinig weet over krambeugels, is het logisch dat u het lastig vindt om de juiste krambeugel uit te kiezen. Wij zullen uitleggen waar een krambeugel voor wordt gebruikt, zodat u bij ons de juiste krambeugel kunt bestellen.

 

Wat doet een krambeugel?

Vaak wordt een krambeugel ook wel een draadbeugel genoemd. Ze worden gebruikt om bladveren, ringbouten en sluitingen te bevestigen. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden voor het vastzetten van een reservewiel. U plaatst de krambeugel rond het object dat u wilt bevestigen of vastzetten en gebruikt borgmoeren om de krambeugel op deze plek vast te zetten. Hierdoor kunt u het object stevig fixeren, waardoor het geen kant meer op kan. Een krambeugel wordt om deze reden ook vaak gebruikt om installatiebuizen of leidingen stevig vast te maken aan draagbalken. Door de krambeugels te gebruiken weet u dus zeker dat deze stevig vastzitten en niet snel los zullen komen.

 

Welke krambeugel heb ik nodig?

Krambeugels kunnen voorkomen in verschillende soorten en maten. De meest voorkomende krambeugel is een elektrolytisch verzinkte beugel. Deze beugel is geschikt voor alle zwaar belastende omgevingen, zoals buiten en in de stallenbouw. Een RVS krambeugel is wél geschikt voor buiten, maar niet voor een zure omgeving zoals stallenbouw. De vorm van de krambeugel kan ook verschillen. Je hebt namelijk ook rechthoekige krambeugels, echter zijn deze minder stevig en alleen geschikt voor rechthoekige objecten.

Doordat de elektrolytisch verzinkte krambeugel of de RVS krambeugel voor bijna alle objecten en omstandigheden geschikt is, is dit het enige soort beugel dat wij aanbieden bij Primex BV. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken of u de geschikte beugel kiest voor de omstandigheden van uw object. Wel moet u rekening houden met de grootte van de krambeugel. Kijk daarom goed naar het formaat van uw object dat u wilt vastzetten of bevestigen, zodat u de juiste krambeugel kunt kopen.

 

Krambeugel kopen

Bij Primex BV kunt u gemakkelijk een krambeugel bestellen. Vul in hoe groot uw krambeugel moet zijn bij de filters en plaats de juiste krambeugel in uw winkelwagen. Vervolgens kunt u direct door gaan naar het bestellen. Hier kunt u inloggen of een account maken, zodat u in de toekomst makkelijk en snel een nieuwe bestelling kunt plaatsen. Het voordeel van een account is dat u uw n.a.w. gegevens maar 1 keer hoeft in te vullen, opdat u bij een volgende bestelling alleen maar hoeft in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. En een Belgische klant, met geldig BTW nummer, kan op deze manier een intracommunautaire aankoop doen en hoeft zodoende geen btw te betalen. Wilt u in aanmerking komen voor extra kortingen, uw orderhistorie willen inzien en op rekening willen bestellen? Dan dient u zich te laten registreren als bedrijf. U vult het aanvraagformulier nieuwe klant in en wij regelen de rest.

Bij Primex BV koopt u eenvoudig en voor de beste prijs uw krambeugels! Of u nu een particulier of een bedrijf bent, u zult bij Primex BV zeker slagen.