KAPBEUGELS

Wilt u iets bevestigen aan een muur of bent u op zoek naar een manier om een buis aan een muur te bevestigen? Dan kunnen onze kapbeugels helpen. Deze beugels zorgen ervoor dat u makkelijk iets kunt bevestigen en dit vervolgens vast kan maken aan de muur. Wij hebben verschillende soorten kapbeugels op voorraad van verschillende materialen en afmetingen! Bekijk ons assortiment of neem contact op met een van onze medewerkers voor passend advies!

 

 

    

 

  

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

Kapbeugels

Bent u op zoek naar een handige manier om een buis te bevestigen aan een muur? Het gebruik van kapbeugels kan in zo’n geval de oplossing leveren. Kapbeugels zorgen ervoor dat de buis goed en stevig bevestigd kan worden aan de muur of een ander type wand. Ook als u ervoor wilt zorgen om een buis dichter tegen de muur te krijgen kunnen kapbeugels een uitkomst zijn. Bij Primex BV is de keuze aan kapbeugels groot, waardoor er voor iedere buis en wand wel een optie is.

 

Het gebruik van kapbeugels

Zoals al eerder verteld dienen kapbeugels dus met name om buizen stevig te monteren tegen een wand. Of het nu gaat om het steviger maken van de plaatsing of echt als eerste montage aan de muur, een kapbeugel biedt de uitkomst. Bij Primex BV zijn er talloze uitvoering van de kapbeugels. Allereerst bestaan er natuurlijk de hele kapbeugels, maar ook halve kapbeugels vindt u terug in ons assortiment. Daarnaast hebben we de kapbeugels in diverse materialen en maten, waardoor er voor iedere buis en wand wel een geschikte kapbeugel te vinden is. Mocht je niet helemaal zeker zijn van de juiste kapbeugel voor uw klus, dan kunt u altijd contact opnemen met Primex BV voor passend advies.

 

Kapbeugels voor particulieren of bedrijven

Of het nu gaat om een klus op een grote schaal, of een kapbeugel voor de particulier, voor iedere klant hebben wij een passende oplossing. Aangezien wij begrijpen dat kapbeugels in veel situaties een juiste oplossing zijn, willen we dit ook graag voor iedereen toegankelijk houden. Dat betekent dat u de kapbeugels in ons assortiment tegen een scherpe prijs zult vinden. Wij weten daarnaast ook dat de nood voor een kapbeugel hoog kan zijn. Om deze reden doen we er dan ook alles aan om uw bestelde kapbeugels zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. In Limburg werken wij zelfs met een eigen bezorgdienst om zodoende alle producten snel op locatie te krijgen.

 

Uitstekende service bij Primex BV

De focus bij ons ligt bij leveren van kwaliteitsgereedschappen voor de professionals. Ook als het dus gaat om kapbeugels kunt u hoogstaande kwaliteit verwachten. Naast een brede collectie kapbeugels kunt u bij Primex BV terecht voor een heleboel andere producten. Denk hierbij aan bevestigingsartikelen, lastechniek, industriële gassen, elektrisch-, pneumatisch- en handgereedschap en machines. Naast deze artikelen leveren wij ook werkplaats-machines, verspanend gereedschap, slijp- en schuurmiddelen, PBM’s en  hijs-, en klimmaterialen uit voorraad. Bij ons hoeft u over het algemeen nooit lang te wachten op uw bestelde producten. Door onze uitgekiende voorraad proberen wij zo goed mogelijk aan te sluiten op de vraag van onze klanten. Voor onze kapbeugels uit voorraad kunt u deze al de volgende dag in huis verwachten mits u deze voor 13:00 besteld. U heeft tevens de mogelijkheid om onze groothandel te bezoeken en de materialen in het echt te zien.

 

Ook kapbeugels en meer buiten de standaard catalogus

Of u nu een professionele hobbyist bent of een groot bedrijf, samen komen we er altijd uit. Ook als u op zoek bent naar iets dat wellicht niet in onze catalogus staat. Vindt u dus niet de juiste maat kapbeugels? Of bent u niet helemaal zeker welk product u precies nodig heeft? Ons team zal ten alle tijden voor u klaar staan. Of dit nu online, in onze winkel of aan de balie is. Doordat wij een onafhankelijke en zelfstandige technische groothandel zijn, hebben wij veel vrijheid om passende oplossingen te bieden. Dat betekent dus ook dat wij zeker niet alleen vastzitten aan de producten in onze catalogus. Ook als het gaat om kapbeugels helpen wij u graag met uw zoektocht naar de juiste. Of het nu om grote of kleine aantallen gaat, op het gebied van betalen heeft u gelukkig veel opties. Kies bijvoorbeeld voor de betrouwbare betaling met VISA of iDEAL. Aarzel niet langer en kom in contact met ons!