Bouten en moeren bestellen

✓ Gecertificeerd✓ Gebruik onze eigen technische service
✓ Klanttevredenheid van 8.6/10

In het ruime assortiment van Primex B.V. kunt u alle bouten en moeren kopen die u zoekt. Onze winkel in Geleen biedt u naast een ruim assortiment met bouten en moeren, ook elektrisch gereedschap, schuur- en slijpmiddelen, handgereedschap en nog veel meer. Tevens beschikken wij over een compleet pakket 8.8 verzinkt van M3 t/m M30. Geen tijd om langs de winkel te gaan? U kunt uw nieuwe bouten en moeren ook online op in onze webshop kopen!

Bouten en moeren kopen in verschillende soorten en maten

U kunt de bouten en moeren zowel per stuk als in grote aantallen kopen. Wij tellen en leveren onze bevestigingsartikelen kosteloos bij u af, tegen zeer concurrerende prijzen. U vindt in ons assortiment de volgende bouten en moeren die u zowel in de winkel als online bij ons kunt kopen:Bouten en moeren bestellen | Primex

Profiteer van diverse kwaliteiten

Als u ervoor kiest om bouten en moeren te kopen, profiteert u van onze zeven verschillende, door DSM Geleen en SABIC gehanteerde en gebruikte kwaliteiten. Dit zijn onder andere CK35, A2-70, 12NI19, A193Gr.B7, L7, B16, B8 tot en met M24 oftewel 7/8”. Wij beschikken over zeer betrouwbare partners die grotere diameters en alle mogelijke specials (tot M200) concurrerend kunnenbieden met alle vereiste certificaten. Op die manier bieden wij u altijd het ruimste assortiment bouten en moeren en vindt u altijd alles wat u wilt kopen. Hiermee profiteert u altijd van onze hoge servicegraad.

Bestel vandaag nog uw nieuwe producten

Liever uw bestelling per telefoon of e-mail doorgeven? Ook dat kan! Wij zijn te bereiken via 046 – 423 66 33. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie kunt naar eerdergenoemd telefoonnummer bellen.

Contact

Telefoon: 046-4236633 / 0031-46-4236633
Email: verkoop@primexbv.nl (voor verkoop technische vragen, offertes en bestellingen)
Email: administrator@primexbv.nl (voor vragen aangaande uw factuur)

Bezoekadres
In den Helmstock
86161 DL Geleen

KvK-nummer: 14036896
BTW-nummer: NL007385882B01
[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment

Morbi sagittis, felis ut vestibulum varius, neque odio hendrerit neque.

Bekijk het assortiment