SCHROEVEN

Schroeven kopen? U vindt ze bij Primex BV. In ons assortiment hebben wij onder andere : metaalschroeven, plaatschroeven, houtschroeven en spanplaatschroeven. Deze schroeven zijn bij ons in verschillende afmetingen en materialen verkrijgbaar. Let Op! Niet elke schroef is geschikt voor een bepaalde constructie. Twijfelt u of heeft u vragen over welke schroef u nodig heeft? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij geven u graag meer advies en helpen u met het vinden van de juiste schroeven.

 

Maak een keuze uit onderstaande categorieën en plaats veilig én eenvoudig uw online bestelling.

Liever op een andere manier bestellen of is het artikel wat u zoekt online nog niet verkrijgbaar?
Dan kunt u ons het beste bereiken per telefoon (046-4236633) of via de mail (verkoop@primexbv.nl)


       

Schroeven

Om verschillende voorwerpen of materialen te verbinden kunnen diverse middelen gebruikt worden, zoals nagels, schroeven, bouten en moeren, deuvels of lijm. Afhankelijk van uw klus wordt gekozen voor de juist verbindingsmethode.

 

In de meeste gevallen wordt gekozen om schroeven als verbindingsmethode te gebruiken. Een schroef zorgt voor een sterke verbinding door het schroefdraad. Met schroeven zorgt u daarnaast voor een strakke verbinding tussen de verschillende materialen.

 

Wanneer u schroeven gebruikt voor uw klus, dan is het soort schroef belangrijk om naar te kijken. Niet iedere schroef is geschikt om ieder materiaal te verbinden. Zo hebben wij voor metaal speciale metaalschroeven en hebben wij voor hout houtschroeven. U kunt bij ons dus voor elke klus geschikte schroeven bestellen!

 

Schroeven kopen

Ons assortiment bevestigingsmaterialen bestaat onder andere uit een ruim aanbod aan schroeven. Wij verkopen schroeven in staal en RVS. Bij ons vindt u schroeven voor elke klus. U heeft de keuze uit: metaalschroeven, plaatschroeven, houtschroeven en spaanplaatschroeven. In ons assortiment vindt u schroeven in elke dikte en lengte, zo krijgt u bij ons altijd de juiste schroeven voor uw klus.

 

Metaal schroeven kopen

Bij Primex B.V. vindt u een uitgebreid assortiment aan metaalschroeven, zoals: plaatschroeven, zelf borende schroeven, kruisplaatschroeven en een hoop andere schroeven met bijvoorbeeld een platverzonkenkop, cilinderkop of bolcilinderkop. Onze metaalschroeven zijn te verkrijgen in verschillende materialen, zoals: staal, RVS A2 en RVS A4. Vraagt u zich af welke schroeven geschikt zijn voor uw klus? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur een mailtje naar onze klantenservice.

 

Onze metaal schroeven bestelt u eenvoudig en snel op onze website. Neem een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment en bestel alle benodigdheden voor uw klus. Wilt u de producten nog sneller in huis hebben? Breng dan een bezoekje aan onze fysieke winkel in Geleen.

 

Plaat schroeven

Ook voor plaatschroeven kunt u terecht bij Primex B.V. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan plaatschroeven. Deze schroeven zijn verkrijgbaar in Din 7981, Din 7982 of Din 7983. Din staat voor Deutschen Institut für Normung, een normering die afkomstig is uit de Duitse techniekindustrie. De normering zorgt ervoor dat de kwaliteit van bepaalde producten (waaronder schroeven) een stuk beter wordt. Deze schroeven kopen kan in staal, RVS A2 en RVS A4.

 

Onze plaatschroeven zijn zowel verkrijgbaar met een cilinderkop, als met een platverzonken- of bolverzonken kop. De plaatschroeven zijn verkrijgbaar vanaf een lengte van 16 mm tot een lengte van 100 mm. Daarnaast zijn onze spaanplaatschroeven verkrijgbaar in een dikte tussen de 2,2 en 6,3 mm. Een deel van ons aanbod aan plaatschroeven is ook te verkrijgen in een zelf tappende uitvoering, zo hoeft u niet voor te boren!

 

Plaat schroeven bestellen kunt u op onze website of in onze fysieke winkel. Op onze website staat een uitgebreid assortiment aan plaatschroeven. Vindt u niet de gewenste schroeven? Neem dan telefonisch contact op of stuur een mailtje naar onze klantenservice.

 

Hout schroeven

Ook vindt u bij Primex B.V. een groot assortiment aan houtschroeven. Houtschroeven worden gebruikt om houten balken of platen met elkaar te verbinden of om iets te bevestigen op een houten oppervlak. Via onze website shopt u niet alleen heel eenvoudig, maar heeft u ook keuze uit een ruim aanbod aan schroeven. Schroeven bestellen is eenvoudig op de website te doen, zo vindt u voor elke klus de geschikte schroeven op onze site.

 

Bij ons kunt u terecht voor iedere soort houtschroef. Welke houtschroef u nodig heeft, is afhankelijk van de klus. Wilt u deurbeslagen of sleutelschilden netjes afwerken? Dan is de houtschroef met platverzonkenkop de beste optie! Moet u iets bevestigen zonder te verzinken? Dan is de houtschroef met bolkop de beste optie voor uw klus. Binnen ons assortiment vindt u ook houtschroeven voor specifieke toepassingen, zoals de spaanplaatschroef.

 

Spaanplaat schroeven

De spaanplaatschroef staat ook wel bekend als de universele schroef. Deze schroef wordt vrijwel voor elke houtsoort gebruikt, maar vooral voor spaanplaat of multiplex. De spaanplaatschroef heeft een dunne schacht, een scherpe draad en een scherpe punt. Hierdoor is deze makkelijker in harde houtsoorten vast te zetten.

 

Ons assortiment schroeven kent verschillende materialen, zoals RVS A2, geelverzinkt en Elektrolytisch verzinkt. De zinklaag beschermt het staal voor tegen corrosie.

 

Deze schroeven kopen voor spaanplaat kan al vanaf een lengte van 16 mm. De langste spaanplaatschroeven die wij aanbieden zijn 140 mm lang. Daarnaast zijn de schroeven verkrijgbaar in verschillende diktes. Zo kunt u bij ons spaanplaat schroeven bestellen van een dikte tot 6 mm. De schroeven zijn zowel verkrijgbaar met een kruis PZD-kop, als met een Torx-kop.