METAALSCHROEVEN

Metaalschroeven RVS of Staal kopen?
Metaalschroeven hebben we in verschillende Din-nummers en zowel in Staal, RVS A2 en RVS A4.

 

Metaalschroeven in RVS of staal kopen? Bij Primex BV vindt u een uitgebreid assortiment aan metaalschroeven. We hebben metaalschroeven in verschillende DIN-nummers en zowel in staal, als in RVS A2 en RVS A4. U kunt uw benodigde metaal schroeven eenvoudig en veilig via onze website bestellen. Mocht u de schroeven sneller willen hebben, dan kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Geleen.

Maak een keuze uit onderstaande artikelen (gebruik, indien nodig, de filters aan de linkerzijde om uw zoekopdracht te verfijnen) en plaats eenvoudig én veilig online uw bestelling.

Liever op een andere manier bestellen of is het artikel wat u zoekt online nog niet verkrijgbaar?
Dan kunt u ons het beste bereiken per telefoon (046-4236633) of via de mail (verkoop@primexbv.nl)

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
 

Metaalschroeven

Metaalschroeven in RVS of staal kopen? Bij Primex bv vindt u een uitgebreid assortiment aan metaalschroeven. We hebben metaalschroeven in verschillende DIN-nummers en zowel in staal, als in RVS A2 en RVS A4. U kunt uw benodigde metaal schroeven eenvoudig en veilig via onze website bestellen. Mocht u de schroeven sneller willen hebben, dan kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Geleen.

 

Metaalschroeven

Metaalschroeven zijn, zoals de naam het al zegt, schroeven die je gebruik voor metaal. Bij Primex bv vindt u een ruim aanbod aan metaalschroeven. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten metaalschroeven, zoals metrische schroeven en zelftappers. Daarnaast vindt u bij Primex bv metaalschroeven van verschillende lengtes, diameters en materialen en met verschillende koppen. Kortom op onze website heeft u een ruime keuze uit de vele verschillende metaalschroeven.

 

Verschillende metaalschroeven

Bij Primex bv vindt u metaalschroeven met verschillende DIN-nummers. De reden dat metaalschroeven met DIN-nummers worden aangeduid is vrij eenvoudig. Het DIN-nummer zorgt ervoor dat de metaalschroef aan bepaalde technische normeringen voldoet. Ook bevestigingsmaterialen worden voorzien van een DIN-nummer worden er bepaalde afspraken gemaakt over de productiewijze, materialen, afmetingen, etc. Door de DIN-nummers weet u dus dat u bevestigingsmaterialen bestelt van een bepaalde standaard. Daarnaast weet u zeker weten dat u een metaalschroef besteld, door op de DIN-nummers te letten.

 

Bij Primex bv krijgt u verschillende metaalschroeven, zoals cilinder kop zaaggleuf schroeven (84), platte kop zaaggleuf schroeven (963), lenskop zaaggleuf schroeven (964), platte kop kruisgleuf schroeven (965), lenskop kruisgleuf schroeven (966) en bolcilinderkop schroeven met kruisgleuf in H,Z of Torx (7985). Deze verschillende schroeven zijn te verkrijgen in verschillende lengtes van 4 mm tot 100 mm. Daarnaast zijn deze schroeven verkrijgbaar in verschillende diktes, van M1,6 tot M16. Tot slot zijn onze metaal schroeven verkrijgbaar in staal 4.8, RVS A2 en RVS A4. De RVS schroeven kunt u zowel binnen, als buiten gebruiken. Staal schroeven kunt u echter het beste enkel in huis gebruiken.

 

Schroeven in metaal

Wanneer u iets wilt bevestigen in metaal, dan heeft u keuze uit verschillende bouten en schroeven, zoals: zeskantbouten, slotbouten, metaalschroeven en plaatschroeven. Bouten en schroeven voor gebruik in metaal zijn er in verschillende kopvormen, zoals: zeskantkop, bolkop, verzonken kop, cilinderkop, cilinder inbuskop of verzonken kruiskop.

 

De zeskantbouten, cilinderbouten en een deel van de metaalschroeven worden vastgezet met een moer. Moeren hebben verschillende toepassingen en zijn in vele soorten en maten te vinden op onze website. Zo hebben wij voor het vastzetten van een bout of plaatschroef, moeren zoals: zeskantmoeren, ringmoeren, zelf borgende moeren, dopmoeren en vleugelmoeren.

 

Naast het gebruik van een moer, kunt u het beste ook een veerring gebruiken. Veerringen zorgen ervoor dat een moer niet kan lostrillen. Zo weet u zeker dat er niks kapot zal vallen wanneer de moer los raakt.

 

Metaalschroeven bestellen bij Primex bv

Bent u op zoek naar de juiste metaalschroeven voor uw klus? Dan bent u aan het juiste adres bij Primex bv. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bevestigingsmaterialen, waaronder een hoop metaalschroeven. Zo hebben wij onder andere cilinderkop zaaggleuf schroeven, platte kop zaaggleuf schroeven, lenskop zaaggleuf schroeven, platte kop kruisgleuf schroeven, lenskop kruisgleuf schroeven en bolcilinderkop schroeven met kruisgleuf in H, Z of Torx. Deze metaalschroeven zijn verkrijgbaar in lengtes tussen de 4 en 100 mm. Ook zijn de schroeven verkrijgbaar in verschillende diktes, van M1,6 tot M16. Daarnaast zijn deze metaalschroeven, zowel in staal als in RVS A2 en RVS A4 verkrijgbaar.