Jasic MIG160 Multi

✓ Krachtig en compact ✓ Gebruik onze eigen technische service ✓ Klanttevredenheid van 8.6/10

De Jasic MIG160 Multi is een compact lasapparaat dat zowel geschikt is voor op de bouwplaats of in uw eigen tuin. De generatorvriendelijke machine heeft een modern design, compact formaat en een licht gewicht. Ideaal voor wanneer u op meerdere plekken werkzaam bent. Waar u de Jasic MIG160 Multi en vele andere producten koopt? Gewoon bij technische groothandel Primex B.V. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren en wij streven ernaar om altijd te beste service te leveren.

 

Kies voor extra garantie bij aanschaf van uw nieuwe Jasic MIG160 Multi

Is uw keuze gevallen op een van onze elektrode lasapparaten, zoals de Jasic MIG160 Multi? Bestel deze dan in onze webshop of bezoek onze winkel in Geleen. Hier voorzien wij u graag van persoonlijk en deskundig advies. Door te kiezen voor het gerenommeerde merk Jasic, profiteert u van vele voordelen. Jasic verzekert haar klanten van het feit dat dit merk u het beste biedt op vlak van duurzaamheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Standaard ontvangt u 2 jaar garantie op uw Jasic MIG160 Multi, maar bij ons wordt dit standaard verhoogd naar 5 jaar garantie!

De beste service, zowel online als in onze winkel

Wij vinden het belangrijk dat tevreden bent met uw aankopen. Daarom voorzien wij u graag van deskundig advies bij het maken van de juiste keuze. Komt u langs bij onze winkel in Geleen? Hier beschikken wij over onze technische dienst. Heeft u machines of andere apparaten die u wilt laten repareren? Dan doen wij dat uiteraard graag voor u. Ook andere materialen kunnen we aanpassen naar uw specifieke wensen.

Bestel vandaag nog uw nieuwe elektrode lasapparaat

Als u vandaag voor 13.00 uur bestelt, verzenden wij dezelfde dag nog uw producten. Bestelt u voor meer dan €75,-? Dan betaalt u geen verzendkosten! Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord als u belt naar 046 – 423 66 33.

 

Contact

Telefoon: 046-4236633 / 0031-46-4236633
Email: verkoop@primexbv.nl (voor verkoop technische vragen, offertes en bestellingen)
Email: administraie@primexbv.nl (voor vragen aangaande uw factuur)

Bezoekadres
In den Helmstock 8
6161  DL  Geleen                          

KvK-nummer: 14036896
BTW-nummer: NL007385882B01