JASIC EVO 20

Eindelijk is het zover! Jasic heeft haar nieuwe lijn lasapparaten en plasma snijapparatuur op de markt gebracht. Waar Jasic zich met haar vorige lijn machines al bewezen heeft, gaat de Jasic EVO 20 zorgen voor nog meer solide lasprestaties met daar bovenop ook nog eens vijf jaar garantie. Wil je meer weten over dit nieuwe product? De Jasic EVO 20 machine is verkrijgbaar bij Primex B.V. vanaf 27 maart 2023. Wij vertellen je graag meer. 

 

De nieuwe EVO Lasapparaten en Plasma snijders zijn doorontwikkeld op design en gebruiksvriendelijkheid en dus nog duurzamer ontworpen zodat u er langer plezier van heeft. Daarnaast is het lasapparaat robuuster dan zijn voorgangers, dus wij weten zeker dat u ernaar uitkijkt om deze nieuwe Jasic EVO 20 te gebruiken bij uw werkzaamheden. Ook zijn deze modellen nu leverbaar met flexibelere afstandsbedieningsoplossingen. Hoewel het merk al betrouwbaar was, kan het altijd nog beter en duurzamer. Deze verbeteringen zie je zeker terug bij de Jasic EVO 20. 

 

Meer over het merk Jasic 

Het merk Jasic is nog niet zo oud, maar heeft zich wel bewezen als een topper onder de machines. Sinds de oprichting in 2005 is het bedrijf dan ook enorm gegroeid en is een echte specialist geworden op het gebied van lasapparatuur. Inmiddels is Jasic ook actief op de internationale markt. Dit Chinese merk is een erg betrouwbare partner door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het was voor ons dan ook geen vraag of we de Jasic ECO 20 lijn aan ons assortiment zouden toevoegen. 

  

Jasic heeft meerdere lasapparaten op de markt en de beste daarvan vindt u in onze webshop en in onze winkel. Behalve de apparaten kunt u bij Primex ook terecht voor de bijbehorende materialen zoals aandrijfrollen, aandrukrollen en afstandsbedieningen. Kortom: plaats uw bestelling en u kunt zo snel mogelijk aan de slag. Met de Jasic EVO 20 maakt u de beste keuze. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en is uw maatje bij alle lasopdrachten. Bent u op zoek naar MIG-lasapparaten, MMA-elektroden lasapparaten of plasmasnijders? Dan moet u beslist een beroep doen op de machines van Jasic. 

 

Als ervaren lasser weet u natuurlijk als geen ander waar apparatuur aan moet voldoen en weet u dat geen enkele lasklus hetzelfde is. De apparaten van Jasic zijn te gebruiken voor iedere klus. Met de materialen van dit merk bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Of u nu een klus heeft met precisiewerk of juist grover werk waar stevigheid belangrijk is; Jasic kan het allemaal aan. 

 

Uw Jasic EVO 20 bij Primex kopen

 

Doen er zich problemen voor met de apparatuur? Breng uw gereedschap langs en wij zorgen ervoor dat het er weer tegenaan kan! Wij hebben namelijk een eigen werkplaats met enkele monteurs die precies weten hoe ze eventuele mankementen moeten oplossen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor keuring, kalibratie of validatie van al uw gereedschappen. Als u kijkt naar de reviews van alle Jasic apparatuur, kunt u niet om de lovende kritieken heen. Tel daarbij op dat u bij ons een volledige service krijgt & standaard 5 jaar garantie (dit regelen wij voor u, u hoeft enkel uw factuur te bewaren) en u weet dat u deze topper onder de laserapparatuur moet aanschaffen bij Primex B.V.! 

 

Bestelt u de producten via de webshop? Dan zorgen wij dat de producten snel en zorgvuldig worden geleverd. Als het gaat om grote machines zullen wij deze zelf brengen. Kortom: wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet bezig bent met een eindeloze zoektocht of lange wachttijd. U kunt snel aan de slag dankzij de services van Primex B.V.! 

 

Gereedschap kopen bij Primex B.V. 

 

Bent u op zoek naar het beste gereedschap of tools die u in een andere winkel niet snel zult vinden? Dan bent u bij Primex B.V. aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en bieden dan ook alleen de beste merken aan zoals Bosch, Lorch, Phantom en nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor onder andere elektrisch gereedschap, schuur en slijpmiddelen, handgereedschap, verspanende gereedschappen, klim- en hijsmateriaal, verzorgingsproducten, kleding en onderhoudsproducten. Kom langs in onze winkel in Geleen of plaats uw bestelling in onze webshop. Heeft u vragen? App ons en wij geven u zo snel mogelijk antwoord. 

 

Waarom u uw Jasic EVO 20 machine het beste bij Primex kunt kopen? 

 

  • Op elke Jasic machine (dus ook de EVO 20 lijn) geven wij Standaard 5 jaar Garantie!! U dient enkel uw factuur te bewaren.
  • Elke machine wordt uitgebreid getest en, in overleg, voorzien van de juiste stekker.
  • Grote machines worden geleverd met eigen vervoer.
  • Primex kan, indien gewenst, direct zorg dragen voor keuring en/of kalibratie/validatie.
  • Eigen werkplaats met 3 monteurs.
  • Van alle Jasic machines zijn spare parts aanwezig op onze locatie in Geleen.