Gasflessen vullen

Gasflessen vullen | Primex

 

Uw gasflessen laten vullen doet u bij Technische Groothandel Primex B.V. Bij dit echt Limburgse bedrijf in de gemeente Sittard-Geleen kunt u tevens diverse industriële gassen kopen. U kunt industriële gasflessen bijvullen bij ons, wij zijn namelijk een officieel vulstation.

Als een van de weinige aanbieders van industriële gasflessen, verzorgt Primex geheel zelf de verhuur van cilinders. Dit in tegenstelling tot de meeste gasleveranciers die werken via een gasdepot. Wij kopen zelf het gas in, zijn voorraadhoudend en verkopen het tegen een concurrerende prijs. Hierdoor zijn wij volledig onafhankelijk en kunnen wij u op maat gemaakte oplossingen bieden. 

 

Hoe doen wij zaken?

In samenwerking met onze partner Air Products heeft u de keuze uit diverse industriële gassen, zoals onder andere Zuurstof, Argon, Stikstof, Helium, Freon en Meng gas. Het verkopen van gevulde cilinders is vanzelfsprekend geen probleem. U heeft de keuze uit 10 liter en 20 liter flessen. Tot slot hebben wij ook Propaan op voorraad in 10, 18, 33 en 47 kilogram flessen.

De voordelen van onze methode zijn talrijk: wij leveren direct vanuit onze voorraad, onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend, u ontvangt een overzichtelijke factuur en via korte directe lijnen vindt er persoonlijk contact plaats. Primex B.V. maakt gebruik van eigen transport. Met ons eigen transport wordt (binnen een straal van 35 kilometer) de levering verzorgd waar en wanneer u dit wilt. Daarnaast kunnen wij ook af-fabriek leveren. Interesse? Onze gegevens vindt u op onze contactpagina.

Daarnaast helpen wij graag iedereen. Zowel bedrijven als particulieren. Wij helpen u graag op onze locatie.

Let op: bent u op zoek naar een adres waar u uw propaan gasflessen kunt laten vullen? Dit is bij ons niet mogelijk, wij hanteren een ruilsysteem.

Een Propaan gasfles, waar u reeds statiegeld voor heeft betaald, ruilt u simpelweg in tegen een volle fles. Op deze manier betaald u dan enkel nog de inhoud van de fles en hoeft u niet nogmaals (net als bij een kratje bier) statiegeld te betalen.

 

Service bij apparatuur verkoop

Primex B.V. beschikt over een eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij problemen verhelpen bij alle bekende merken. Op uw aanvraag komen wij langs om het probleem in kaart te brengen en gebaseerd op de eerste informatie maken wij een passende prijsopgave voor u. Wanneer u hier mee akkoord gaat, kunnen wij overgaan tot het repareren van uw gereedschap. Mocht u niet de behoefte hebben voor reparatie dan bieden wij u graag een andere machine aan. Bij aankoop van deze machine worden geen onderzoekskosten in rekening gebracht.

Daarnaast is Primex B.V. ook voorzien in al uw keuringswensen. Zo keuren wij elektrische handgereedschappen, lasapparatuur, klimmateriaal, rolsteiger onderdelen en valbeveiliging middelen. Als u gedetailleerde informatie wenst over onze servicemogelijkheden omtrent keuring en validatie, raden wij u aan om onze service pagina te bezoeken.

 

Betalingsmogelijkheden

Onze vaste klanten hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen. Zou u ook graag op rekening willen kopen? Download dan ons "Aanvraagformulier nieuwe klant". Op een andere manier betalen? Ook dat kan. Wij maken gebruik van nog een viertal andere betalingsmogelijkheden, namelijk: IDEAL, Mastercard, Visa en Bancontact. Daarnaast is het mogelijk voor zakelijke klanten uit België en Duitsland om een bestelling te plaatsen zonder dat hier BTW wordt toegepast. Daarvoor dient u zich wel te registreren als bedrijf vooraf aan de betaling.