freon kopen

Freon kopen | PrimexU wilt freon kopen? Dan bent u bij Primex B.V. aan het juiste adres. 
Bij dit Limburgse bedrijf in de gemeente Sittard-Geleen-Born kunt u freon kopen, maar ook diverse andere industriële gassen.
 

"Dislaimer: Koelgassen (freon) vallen onder de F-gassenverordening (EU) nr 573/2024. Hierdoor zijn wij verplicht u om een BRL-100 certificaat te vragen. Levering vindt pas plaats na ontvangst van een geldig certificaat."

Als een van de weinige aanbieders van industriële gassen verzorgt Primex geheel zelf de verhuur van cilinders. Dit in tegenstelling tot de meeste gasleveranciers die werken via een gasdepot. Wij kopen zelf het gas in, zijn voorraadhoudend en verkopen het tegen een concurrerende prijs.

Freon uit voorraad leverbaar

De voordelen van onze methode zijn legio: we kunnen uit voorraad leveren, onze prijzen zijn minimaal concurrerend, u ontvangt een overzichtelijke factuur en via korte lijnen vindt er persoonlijk contact plaats. Met ons eigen transport wordt de levering aan de klanten verzorgd en als het gewenst is kunnen we ook af-fabriek leveren.
Interesse? Onze gegevens vindt u op onze contactpagina.

In samenwerking met onze partner Air Products heeft u de keuze uit diverse industriële gassen, zoals o.a. Zuurstof, Argon, Stikstof, Helium, Freon en Menggas. Het verkopen van gevulde cilinders is vanzelfsprekend ook geen probleem. U heeft de keuze uit 10 liter flessen en 20 liter flessen. Naast het verkopen en verhuren van glasflessen vullen we als vulstation ook uw lege flessen aan.

Tot slot hebben wij ook Propaan op voorraad in 10, 18 33 en 47 KG flessen.

LET OP!: PROPAAN FLESSEN KUNNEN BIJ ONS NIET WORDEN GEVULD. DIT IS EEN RUILSYSTEEM.