Bouten en moeren kopen?

Bouten en moeren kopen | Primex

RVS bouten en moeren vindt u in het ruime assortiment van Primex B.V. In onze technische groothandel verkopen wij diverse bevestigingsartikelen, elektrisch gereedschap, lasapparaten en nog veel meer. U bent van harte welkom om onze zaak in Geleen te bezoeken. Niet in de gelegenheid? Het is uiteraard ook mogelijk om uw RVS bouten en moeren online te bestellen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

RVS bouten, moeren en andere bevestigingsartikelen koopt naar wens per stuk

Bij veel zaken bent u verplicht RVS moeren en bouten in grote aantallen af te nemen. Dat is onhandig, want vaak heeft u maar enkele artikelen nodig. Bij ons kunt u ieder product per stuk kopen, zodat u extra voordelig uit bent. Ons assortiment met bevestigingsartikelen is opgedeeld in de volgende productgroepen:

Bezoek onze eigen werkplaats met servicedienst

In onze zaak in Geleen beschikken wij over onze eigen werkplaats met servicedienst. Hier voeren wij op deskundige wijze onderhoud en reparaties uit. Hier kunt u ook gebruik maken van ons eigen vulstation voor industriële gassen. Ons team bestaat uit mensen met ruime kennis en jarenlange ervaring. Wij staan u met raad en daad bij om voor u de juiste producten en diensten te selecteren!

Bestel eenvoudig en snel uw RVS bouten en moeren

Koop de RVS bouten en moeren die u zoekt en rond de bestelling af door de betaling te voldoen. Hierbij heeft u de keuze uit iDEAL, Mistercash, Mastercard en Visa. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 046 – 423 66 33.

Contact

Telefoon: 046-4236633 / 0031-46-4236633
Email: verkoop@primexbv.nl (voor verkoop technische vragen, offertes en bestellingen)
Email: administrator@primexbv.nl (voor vragen aangaande uw factuur)

Bezoekadres
In den Helmstock 8
6161 DL Geleen      
                   
KvK-nummer: 14036896
BTW-nummer: NL007385882B01