Bbq gasfles kopen? Barbecue gas nodig?

Bbq gasfles kopen? Barbecue gas nodig? | Primex
Zoekt u een adres waar u BBQ-gasflessen kunt kopen? Of waar u uw lege gasfles voor de BBQ kunt omruilen tegen een volle? Dan bent u bij Primex in Limburg aan het juiste adres. Primex is gelegen in de gemeente Sittard-Geleen en helpt u graag met uw BBQ-gasflessen. Naast dat wij gasflessen voor uw BBQ verkopen, kunnen wij lege BBQ-gasflessen ook omruilen tegen een volle BBQ-gasfles.

 

Een BBQ-gasfles kopen bij Primex

Primex heeft een mooi assortiment propaan gasflessen, verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. In ons assortiment vindt u gasflessen van 5, 7.5, 10 kg of meer. Wel zo handig dus die keuze van Primex! Van kleine gasfles voor de BBQ tot een grote gasfles BBQ van 10 kg, u vindt het allemaal in de winkel van Primex in Geleen. 

 

Uw gasfles aansluiten op de BBQ

Ook voor het aansluiten van de fles op bijvoorbeeld de BBQ, uw terrasheater, onkruidbrander of camper/caravan bent u bij Primex aan het juiste adres. Bij ons komt u dus niet alleen voor uw propaan fles, maar ook voor de benodigde onderdelen om uw fles op een veilige manier aan te sluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gasslang, slangklem, gasdrukregelaar en gaslekzoeker.

 

Statiegeld op uw BBQ-gasfles

Al onze gasflessen verkopen wij op basis van waarborg. Dit betekent dat u bij aankoop van een gasfles een bedrag voor statiegeld betaalt. Net zoals bij een kratje bier geven wij het statiegeld aan u terug. Dit doen wij nadat u de BBQ-gasfles na gebruik heeft ingeleverd. Duidelijk toch? Wilt u weten welke gasfles voor uw BBQ geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met advies en algemene informatie. 

 

Een volle BBQ-gasfles van Primex

Nadat u bij ons een gasfles heeft gekocht, kunt u deze lege gasfles altijd ruilen voor een volle gasfles. Deze service is exclusief voor klanten die bij ons eerder een gasfles hebben gekocht en het statiegeld hiervoor hebben betaald. Doordat u hier de vorige keer statiegeld voor heeft betaald, zult u nu alleen nog maar voor de inhoud betalen. Wij vullen geen BBQ flessen. Lege gasflessen die niet van ons zijn, nemen wij bovendien niet aan en kunnen wij niet bijvullen!

 

Ons assortiment gasflessen

In ons assortiment kunt u verschillende soorten gasflessen vinden. Onder andere hebben wij de Benegas Light gasflessen en de Primagaz EasyBlue flessen. Deze gasflessen verkopen wij met een inhoud van 5 t/m 10 kg. Deze zijn daardoor geschikt voor particulier gebruik. Denk hierbij aan een gasfles voor een kleine barbecue of voor een kleine boot. 

 

Gasflessen voor de zakelijke markt

Bij Primex bieden wij oplossingen voor zowel de particulier als zakelijke markt. Ook op het gebied van gasflessen zijn wij in beide markten gespecialiseerd. Voor de zakelijke markt hebben wij onder andere Stalen Propaan Gasflessen die goed tegen een stootje kunnen en een inhoud hebben tot 46,5 kg. Deze gasflessen zijn ideaal toe te passen voor tijdelijke verwarming of voor het verhitten van materialen. Net zoals bij onze BBQ-gasflessen, hanteren we hierop een statiegeld systeem. Bij definitieve inlevering van de gasfles, zult u het statiegeld terug ontvangen.

 

Bekijk ons propaan assortiment!

In ons propaan assortiment kunt u al onze gasflessen vinden. Wanneer u een van onze gasflessen aan uw winkelmandje toevoegt, zal er automatisch statiegeld worden toegevoegd. Na bevestiging zult u van ons een e-mail ontvangen met het tijdstip wanneer u de bestelling kunt ophalen. LET OP! Vanwege explosiegevaar verzenden wij GEEN gasflessen. In plaats daarvan dient u deze op te halen bij onze winkel in Geleen, In den Helmstock 8, 6161 DL. Wel zo veilig die service van Primex! Een gasfles kopen voor de BBQ doet u veilig, eenvoudig en voordelig bij Primex in Geleen.