VLEUGELMOEREN

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

 Bent u een echte klusser en bezig met een project? Of wilt u iets nieuws uitproberen? Wat het ook is, met Primex daar maak je het mee! Neem als voorbeeld onze vleugelmoeren. Bij Primex vindt u namelijk alleen maar vleugelmoeren van hoge kwaliteit materiaal die een extra lange gebruiksduur hebben.    

Vleugelmoeren kun heel gemakkelijk worden vastgedraaid. Ook kunt u ze gebruiken om verschillende materialen of stukken aan elkaar te bevestigen. Het is hierbij wel belangrijk dat u de juiste maat vleugelmoeren kiest, want anders kunnen er problemen in de constructie ontstaan. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat vleugelmoeren hebt gekozen, dient u te letten of de moer perfect op de schroef of bout past. U heeft snel en eenvoudig de juiste vleugelmoeren gekocht en in ons assortiment vindt u alle (vleugel)moeren die u nodig heeft voor uw volgende project!

 

Onze verschillende soorten vleugelmoeren

Er zijn een hele hoop variaties voor de vleugelmoer te vinden. Zo hebben we vleugelmoeren in RVS en in Staal Elektrolytisch verzinkt. En zijn er verschillende afmetingen vleugelmoeren te vinden in ons assortiment. Over het algemeen wordt er gekozen voor een vleugelmoer van staal of RVS, maar in sommige situaties kan een andere materiaal keuze beter zijn. Twijfelt u over de benodigde bevestigingsartikelen? Neem dan gerust contact met ons op voor kort advies!

 

Afmetingen vleugelmoeren

Naast soorten vleugelmoeren kunt u bij ons ook vleugelmoeren in verschillende afmetingen vinden. de afmeting wordt hierbij gegeven met een M gevolgd met een cijfer. In ons assortiment kunt u de volgende vleugelmoeren met bijbehorende afmeting vinden   -         

  • Vleugelmoeren M4: heeft een binnendraadkerndiameter van 3.24mm en gebruikt u, bijvoorbeeld,  in combinatie met een draadeind/draadstang M4.     
  • Vleugelmoeren M5: heeft een binnendraadkerndiameter van 4.13mm en gebruikt u, bijvoorbeeld,  in combinatie met een draadeind/draadstang M5.          
  • Vleugelmoeren M6: heeft een binnendraadkerndiameter van 4.92mm en gebruikt u, bijvoorbeeld,  in combinatie met een draadeind/draadstang M6.        
  • Vleugelmoeren M8: heeft een binnendraadkerndiameter van 6.65mm en gebruikt u, bijvoorbeeld,  in combinatie met een draadeind/draadstang M8.       
  • Vleugelmoeren M10: heeft een binnendraadkerndiameter van 8.38mm en gebruikt u, bijvoorbeeld,  in combinatie met een draadeind/draadstang M10.      
  • Vleugelmoeren M12: heeft een binnendraadkerndiameter van 10.11mm en gebruikt u, bijvoorbeeld,  in combinatie met een draadeind/draadstang M12.

Onze vleugelmoeren aandraaien

Het aandraaien van onze vleugelmoeren gaat heel makkelijk met de hand. Voor alle andere klusjes hebben we het juiste handgereedschap en ook het juiste handgereedschap kunt u vinden op onze website. Wij hebben verschillende soorten handgereedschap beschikbaar, waaronder montagesleutels, gereedschapssets en gereedschapsmodules.

Vleugelmoeren online kopen Hopelijk kunt u met de bovenstaande informatie de juiste vleugelmoeren vinden voor uw project. Zijn er toch nog onduidelijkheden of heeft u graag ondersteuning bij het bestellen van deze moeren? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in onze winkel. Ons enthousiast team staat altijd voor u klaar en geeft u graag passend advies waarmee u uw project goed kunt afronden.

 

Vleugelmoeren online kopen

Hopelijk kunt u met de bovenstaande informatie de juiste vleugelmoeren vinden voor uw project. Zijn er toch nog onduidelijkheden of heeft u graag ondersteuning bij het bestellen van deze moeren? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in onze winkel. Ons enthousiast team staat altijd voor u klaar en geeft u graag passend advies waarmee u uw project goed kunt afronden.

 

Bestellen via onze webshop

Wilt u direct vleugelmoeren kopen of bestellen? Dat kan via onze webshop! In onze webshop vindt u allerlei soorten en maten vleugelmoeren, maar ook andere moeren en bouten ziet u hier terug. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering en zal uw pakketje, indien voorradig, binnen max 1 tot 3 werkdagen aankomen op bestemming. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en kunt u weer snel door met uw volgende klusproject!