SLOTBOUTEN DIN 603-555

Bent u op zoek naar de juisten slotbouten Din605-555? Dan bent u bij PrimexBV aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk slotbouten in verschillende soorten, zoals staal (Elektrolytisch verzinkt en zwart/blank), RVS A2 en RVS A4. 

Slotbouten din603-555 worden onder andere gebruikt voor het vastdraaien van houten- of stalenconstructies. Ze kunnen echter ook gebruikt worden voor het bevestigen van machines. Daarbij worden slotbouten ook gebruikt voor het bouwen van verschillende constructies. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan speeltoestellen. Onze slotbouten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten verpakkingen. 

Maak dus een keuze uit onderstaande artikelen en plaats eenvoudig en veilig uw online bestelling op onze website. Wij zorgen ervoor dat uw bestellen netjes wordt afgehandeld. U bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen op onze locatie in Geleen. 

 

 


Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
> Productcode:
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per: {{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Gevonden in

Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:
Levertijd:
Levertijd: Onbekend
Gevonden in
Prijs

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Hier vind u alle gevonden producten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

In de winkel van technische groothandel Primex B.V. kunt u slotbouten en andere bevestigingsartikelen kopen. Onze winkel is gevestigd in Geleen, waar u gebruikt maakt van diverse services die wij aanbieden in de werkplaats. Ook online heeft u toegang tot onze gehele voorraad: in onze webshop bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe producten.


Bekijk alle producten
 

Slotbouten kopen? Kies uit diverse materialen

U wilt toch ook ruime keuze als u bevestigingsartikelen, zoals slotbouten, wilt kopen? In ons assortiment kiest u uit meerdere soorten RVS, zodat u altijd de juiste slotbout voor de juiste toepassing koopt. Bent u ook op zoek naar andere bevestigingsmaterialen? Wij hebben deze onderverdeeld in de volgende productcategorieën:

Ook koopt u bij ons zeskantbouten, binnen zeskant inbusproducten, oogbouten, houtdraadbouten en zeskantbouten.

 

Bestel uw producten en betaal veilig

Weet u al welke slotbouten u wilt kopen? Plaats deze in uw winkelmandje en rond de bestelling af. U heeft de keuze om te betalen met iDEAL, Mistercash, MasterCard en Visa. Bent u vaste klant? Dan is betaling op factuur ook mogelijk. Neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar 046 – 423 66 33.

 

Slotbouten

Als professionele hobbyist of klusbedrijf zult u waarschijnlijk vaak gebruik maken van bouten. Met name slotbouten kunnen goed van pas komen als u een bepaald materiaal echt stevig wilt vastzetten. Als het gaat om grote houten constructies bieden slotbouten de oplossing om de diverse elementen met elkaar te verbinden. Slotbouten kunnen daarnaast ook gebruikt worden op andere materialen dan alleen hout. Denk hierbij aan het bevestigen van metalen velgen aan auto’s. Slotbouten kunnen gebruikt worden voor zowel houten als metalen materialen. Hierdoor kunnen slotbouten voor diverse doeleinden gebruikt worden, waardoor iedereen deze in zijn gereedschapskist zou moeten hebben.

 

Veelvoudig gebruik van slotbouten

Zoals al eerder gezegd hebben slotbouten velen functies. Slotbouten worden veelal gebruikt om een constructie stevig vast te maken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een vlonder of een andere houten constructie. Ook kan een slotbout gebruikt worden voor het bevestigen van metalen producten. Zo kunt u met een slotbout uw velgen van de auto stevig vastzetten. Hierdoor voorkomt u dat de velgen gestolen worden.

 

Hoe ziet een slotbout uit?

Het is waarschijnlijk dat u al op meerdere plekken slotbouten heeft gezien zonder dat u het doorhad. Door het veelvoudige gebruik van slotbouten vind u deze namelijk terug op veel verschillende plekken. Slotbouten hebben aan de bovenkant een ronde, gladde kop. Dit is dan hetgeen wat u nog aan de buitenkant ziet bij het bevestigen van de slotbout. Onder de ronde kop zit een vierkant gedeelte met een schroefdraad. Deze onderkant zorgt ervoor dat het materiaal stevig kan worden vastgezet. Het schroefdraad zorgt er ook nog eens voor dat er een moer aan kan worden gemaakt om de stevigheid te vergroten.

 

Diverse soorten en maten slotbouten

Bij Primex BV hebben we een groot aanbod als het gaat om slotbouten. Doordat slotbouten voor veel dingen gebruikt kunnen worden, is het extra belangrijk om deze in diverse maten en uitvoeren te hebben. Bij Primex BV ziet u dan ook dat het assortiment ruim is. Denk hierbij aan rvs slotbouten m10, din 603 en nog veel meer. Niet alleen in uitvoeringen heeft u veel keuze maar ook qua maten is er ruime keuze. Om de juiste maat voor uw klus te vinden is het van belang om rekening te houden met het boorgat. Zo kunt u kiezen voor een slotbout met dezelfde dikte als het boorgat. Echter raden wij dit af, omdat de bout er dan niet goed in gaat. Kies daarom altijd voor een bout die 1mm kleiner is dan het boorgat.

 

Slotbouten kopen bij Primex BV

Slotbouten kopen doet u uiteraard bij Primex BV. Naast het grote aanbod aan diverse slotbouten kunt u bij Primex BV terecht voor een heleboel andere producten. Door onze grote voorraad aan producten bent u altijd van een snelle levering verzekerd. In Limburg leveren wij de producten zelfs met onze eigen bezorgdienst. Buiten Limburg wordt uw bestelling snel en zorgvuldig geleverd door een pakketdienst. Naast het laten leveren van bestellingen heeft u ook de mogelijkheid om bij ons langs te komen. Zo heeft u de mogelijkheid om de slotbouten in het echt te komen uitzoeken. Ook geven wij u graag passend advies. Dit kan op locatie, maar ons enthousiaste verkoopteam helpt u ook graag online verder.

 

Slotbouten met maatwerk

Doordat wij een onafhankelijke groothandel zijn, zijn wij niet afhankelijk van anderen. Dat betekent dat er bij Primex BV ook voldoende ruimte is voor maatwerk. Zitten de juiste slotbouten er dus toch niet tussen? Aarzel dan niet om alsnog contact met ons op te nemen. Door ons grote netwerk kunnen wij vaak nog aan veel meer producten komen dan diegene in onze catalogus. Wij onderscheiden ons dan ook door onze klantgerichte aanpak. 

 

Contact

Telefoon: 046-4236633 / 0031-46-4236633
Email: verkoop@primexbv.nl (voor verkoop technische vragen, offertes en bestellingen)
Email: administrator@primexbv.nl (voor vragen aangaande uw factuur)

Bezoekadres
In den Helmstock 8
6161 DL  Geleen                          

KvK-nummer: 14036896
BTW-nummer: NL007385882B01