{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn per "Verkoopeenheid" NETTO exclusief BTW (VAT/TVA/MwSt), mits anders vermeld.
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per:
{{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Besteleenheden:
{{item.UOMType.Description}}: {{item.ItemClassification.Classification_05}}
{{item.ItemClassification.Classification_04}}: {{item.ItemClassification.Classification_06}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Werkzaamheden als zandstralen, verven en/of boren kan de twee cilinder zuigercompressor Hl 425/50 met gemak aan. Deze machine is voorzien van een zeer krachtige motor, waardoor u veel plezier zult hebben in het werk wat u wilt doen. Het is een oliegesmeerde zuigercompressor waarbij het belangrijk is oliepeil regelmatig te controleren en periodiek de olie te verversen. Tevens is de compressor voorzien een reduceerventiel waarmee de werkdruk ingesteld kan worden. De compressor is voorzien van een onderstel met wielen en een greep, zodat het, ondanks het zware gewicht, gemakkelijk te verplaatsen is naar de plaats waar u wilt werken. Wel zo gemakkelijk wanneer de werkzaamheden niet altijd op dezelfde plek plaatsvinden.

De compressor is voorzien van een 50 liter drukvat, zodat u een lange tijd vooruit kunt. Daarbij komend voordeel is dat de twee cilinder pompunit het drukvat snel vult. Door de wielen en trillingsdempers worden de trillingen gereduceerd. Bijkomend voordeel is dat de machine betrouwbaar en stabiel is. En de compressor kan worden aangesloten op het 230v lichtnet. Wilt u de compressor voor een langere tijd gebruiken, is dat geen probleem. Houd er alleen wel rekening mee dat de compressor tussendoor even moet afkoelen en dus niet geschikt is voor continu gebruik. Voorkom overbelasting en houd rekening met de maximale inschakelduur.

De compressor is zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor uiteenlopende klussen. Het mag dan een compacte compressor zijn, maar zit qua capaciteit tegen het professionele werk aan. Wanneer u deze betrouwbare compressor in huis haalt, haalt u een compacte en vooral krachtige machine in huis waar u als doe-het-zelver veel werkplezier mee zult hebben.

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
SOORT
Compressor
VERMOGEN
2200 W

Selecteer een tabblad