{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn per "Verkoopeenheid" NETTO exclusief BTW (VAT/TVA/MwSt), mits anders vermeld.
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per:
{{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Besteleenheden:
{{item.UOMType.Description}}: {{item.ItemClassification.Classification_05}}
{{item.ItemClassification.Classification_04}}: {{item.ItemClassification.Classification_06}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

 • Robuust, compact ontwerp
 • Ergonomisch, verstelbaar hoofdharnas
 • SLIJP- en SNIJ-modus bij gebruik van G5-01/03 automatisch donkerkleurende filters
 • Compatibel met meerdere accessoires
 • Geschikt voor de meeste soorten booglassen

  De 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm maakt gebruik van de allernieuwste technologie om dynamische bescherming te bieden bij het lassen. Deze helmconfiguratie is gericht ontworpen voor de uitdagingen die u op het werk tegenkomt en bevat een haptische tikfunctie voor het activeren van de slijp- of snijmodus. Wij maken nu al gebruik van de lastechnologie van de toekomst. Met diverse accessoires, zoals een werklamp, nekbeschermer en hoofdkap, kunt u de 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm afstemmen op uw specifieke behoeften.

  De 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm is speciaal ontworpen voor de veelzijdige lasser. Met deze helm kunt u schakelen tussen las- en slijpwerkzaamheden dankzij onze nieuwe Tap-functionaliteit. Met zeer ruime afstelmogelijkheden, waaronder meer controle over hoe u uw smeltbad ziet en hoe u de helm configureert voor extra bescherming tegen straling, vonken en spatten, geeft de G5-03 u de controle over uw bescherming. Met over 3M Speedglas Natural Color Technology, Variable Color Technology (bij G5-01/03VC) en een modus voor hechtlassen (met G5-01/03TW). Met de nieuwe optionele werklamp kunt u ook meer van uw werkstuk zien. Een optioneel helmadaptersysteem maakt ook aansluiting op een veiligheidshelm mogelijk voor lassers die hoofdbescherming nodig hebben.
 • Specificaties

  Productcode
  {{item.ItemCode}}
  EAN code
  {{item.EANCode}}
  BTW percentage
  {{item.VATPercentage}}%
  UNSPSC
  {{item.UNSPSC}}
  Merk
  {{item.ItemBrandDescription}}
  Verkoopeenheid
  {{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
  SOORT
  Lashelm

  Selecteer een tabblad