{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn per "Verkoopeenheid" NETTO exclusief BTW (VAT/TVA/MwSt), mits anders vermeld.
Levertijd: Onbekend
Bestelafname per:
{{item.UOMMultipleMandatory && item.UOMMultiple ? item.UOMMultiple : item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Besteleenheden:
{{item.UOMType.Description}}: {{item.ItemClassification.Classification_05}}
{{item.ItemClassification.Classification_04}}: {{item.ItemClassification.Classification_06}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

 • Stijlvol, laag profiel half frame 3MÙ SolusÙ-veiligheidsbrillenreeks met veer met ratelverstelling om de lens aan te passen aan gelaatstrekken en lenspositie
 • Semizachte neuskussens en zachte brilveeruiteinden voor meer comfort en een betere pasvorm
 • De 3MÙ ScotchgardÙ condenswerende coating biedt superieure anticondens en krasbestendige eigenschappen (beschikbaar op geselecteerde modellen)
 • Grijze IR-filters beschikbaar
 • Foampakking verkrijgbaar om blootstelling van de ogen aan vuil te helpen beperken
 • 3MÙ SolusÙ-veiligheidsbril 2000 Serie is onze stijlvolle veiligheidsbril met veren met ratelverstelling voor een pasvorm op maat. De polycarbonaat lens is verkrijgbaar met krasbestendige en condenswerende coatings voor grotere duurzaamheid en beter zicht. Verkrijgbaar in verschillende brilveerkleuren en vier lensopties.
 • Voor veiligheidsbrillen met veren met ratelverstelling voor een pasvorm op maat, kiest u de 3MÙ SolusÙ-veiligheidsbril 2000 Serie. Onze stijlvolle veiligheidsbrillen hebben veren met ratelverstelling waarmee de gebruiker de pasvorm kan aanpassen: een primeur voor onze Solus Serie. De polycarbonaat lens is verkrijgbaar met krasbestendige en condenswerende coatings voor grotere duurzaamheid en beter zicht. Verkrijgbaar in verschillende brilveerkleuren en vier lensopties. Ook is een optionele geprofileerde wenkbrauwbescherming verkrijgbaar. Voldoet aan de eisen van EN166-2001-norm als een Impact Rated Spectacle.
 • Specificaties

  Productcode
  {{item.ItemCode}}
  EAN code
  {{item.EANCode}}
  BTW percentage
  {{item.VATPercentage}}%
  UNSPSC
  {{item.UNSPSC}}
  Merk
  {{item.ItemBrandDescription}}
  Verkoopeenheid
  {{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
  MODEL
  Veiligheidsbril

  Selecteer een tabblad