Samenwerking Primex B.V. en A-Gas Rapid Recovery

Samenwerking Primex B.V. en A-Gas Rapid Recovery

Samenwerking Primex B.V. en A-Gas Rapid Recovery

 

Primex B.V., de onafhankelijke en zelfstandige technische groothandel (online en fysiek) te Geleen, is per januari 2022 een samenwerking met A-Gas aangegaan. 

 

Beide bedrijven zijn gevestigd in Zuid-Limburg en stellen zichzelf ten doel hun opdrachtgevers maximaal te ontzorgen.Primex B.V. voert in haar assortiment o.a. de koudemiddelen en recoverycilinders van A-Gas. Dit betekent voor u als klant dat u volledig wordt ontzorgd – ook op koeltechnisch gebied. 

 

De technische branche transformeert en de snelheid waarmee dit gepaard gaat is ongekend, en lijkt te excelleren. Enerzijds ingegeven door nieuwe technologieën en ontwikkelingen, anderzijds door ontwikkelingen zoals Covid-19, (sociale) verduurzaming, ontwikkelingen in de wereldeconomie en arbeidsmarktkrapte. Samenwerking wordt hierdoor steeds belangrijker en is volgens ons dé weg voorwaarts. 

 

A-Gas is een internationale organisatie, met een lokale footprint. A-Gas bestaat inmiddels al 28 jaar en is gevestigd in Eygelshoven (Zuid-Limburg). Daar heeft men wereldwijd gezien, de grootse verwerkingslocatie voor afval koelgassen – deze worden daar geregenereerd en geschikt gemaakt voor hergebruik.Veilig, vertrouwd en duurzaam! 

 

De samenwerking wordt gekenmerkt dat beide partijen hun klanten maximaal willen ontzorgen oftewel “together we can” 

 

Check onze FREON artikels online.

 

#primex #primexbv #agas #freon #koudemiddelen

Gepubliceerd op: 10 januari | Terug