Metabo Gereedschap

Metabo gereedschap besteld u voortaan bij Primex.

Lees hieronder over alle voordelen of Check meteen ons complete Metabo Gereedschap assortiment.METABO GEREEDSCHAP WERELDWIJD OP VELE GEBIEDEN EEN STERKE PARTNER VOOR DE INDUSTRIE.

Achter ieder product van Metabo gaat innovatieve ingenieurskunst uit Nürtingen, Duitsland, schuil. Al meer dan 90 jaar lang ontwikkelen wij innovatieve ideeën en passen wij deze ter plekke toe in toekomstgerichte systeemoplossingen alsmede in optimale toebehoren – in het bijzonder ook voor individuele toepassingen in de industrie.

Voordelen van de Metabo-machines
Innovaties met systeem
In alle Metabo-machines bevinden zich technologieën, die speciale prestaties leveren: de Ultra-M-Technologie en de Autobalancer bij de haakse slijpers. Of het Metabo Quick-systeem, waarmee u dankzij gereedschapsloze wissel tussen de verschillende toepassingen bijzonder snel en efficiënt kunt werken. Check alle Metabo gereedschap innovaties, voordelen en symbolen.

Ultieme productiviteit
Wij weten dat van elektrisch gereedschap in industrieel gebruik op de eerste plaats maximale productiviteit verlangd wordt. Daarom geldt maximale productiviteit voor alle systeemoplossingen van Metabo – wij willen dat u door het gebruik van onze producten tijd bespaart en zodoende de kosten verlaagt.

Maximale veiligheid
Veiligheid op de werkplek is een van de dominerende thema's op industrieel gebied. Onze machines voldoen in principe aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en zorgen daardoor onder andere voor een langere gebruiksduur en minder ziekteverzuim.

Duurzame robuustheid
Naast veiligheid en service leveren natuurlijk de robuustheid en de daaraan verbonden duurzaamheid van elektrisch gereedschap een belangrijke bijdrage aan de productiviteit. Door dicht bij onze klanten te staan, worden reeds bij de productontwikkeling in Nürtingen wezenlijke factoren voor maximale robuustheid aan het industriële gebruik aangepast. Resultaat: Metabo gaat aanzienlijk langer mee!

De accu-systemen van Metabo
De beslissing voor de toekomst.Onze visie - uw ultieme onafhankelijkheid.Ons ambitieuze doel is een bouwplaats zonder kabels. Dat betekent voor u maximale vrijheid bij het schroeven, boren, zagen, slijpen en doorslijpen.

Onze nieuwe LiHD accu-technologie is opnieuw een enorme sprong op weg naar de onafhankelijkheid van het stopcontact. De volledig nieuw ontworpen accu-packs met hoog-rendementscellen zorgen voor max. 67 procent meer vermogen en maken daarmee volledig nieuwe toepassingen mogelijk.100% uitwisselbaar. Vanzelfsprekend.
Het belangrijkste voordeel voor u: de grenzeloze uitwisselbaarheid! Sinds 2009 passen accu-packs van iedere generatie op alle Metabo accu-machines van hun Volt-klasse en is iedere Metabo-lader geschikt voor het opladen van alle accu-packs van het desbetreffende formaat en dat blijft ook morgen zo.

Zo bent u met Metabo ook klaar voor de toekomst.