Lorch Lasapparatuur

Met het Lorch lasapparaat kunt u Mig/Mag lassen, elektrode lassen en TIG lassen. Primex BV is Lorch Welding Technology Centre, Lorch Cobot Partner en Lorch Service Partner.

Primex medewerkers zijn getraind en gefaciliteerd in verkoop van de juiste Lorch producten, herstellingen voor garantie uit te voeren, service en onderhoud te plegen op alle Lorch stroombronnen. Perfect voor alle industriële lassers en anderen die kwaliteit wensen. Op deze pagina vindt u gedetailleerde informatie over de verschillende soorten Lorch lasapparatuur. Primex BV levert een divers aanbod kwaliteit gereedschappen voor lastechniek. Ontdek hier meer over de Lorch apparatuur bij Primex BV, reserveer online of kom langs in onze winkel!

Lassen met een Lorch lasapparaat

Meer over Lorch

Lorch lasapparatuur wordt al sinds 1957 ontwikkeld en gebouwd in Stuttgart (Duitsland). Door middel van innovatie en kwaliteit is Lorch uitgegroeid als een mondiale speler in lasapparatuur. Mede door gebruik van digitale processen, inverter technologie en innovaties zoals lassen op accustroom en gepatenteerde speedprocessen levert Lorch uitsluitend top kwaliteit.

Lorch heeft een compleet product programma voor alle reguliere lasprocessen. Zowel op gebied van handlassen als op gebied van geautomatiseerd lassen, zoals Cobot, Robot, Lastractor of draaitafel, kunnen wij onze klanten voorzien.

Lorch is 100% “Made in Germany” en bij registratie voorzien van 3 jaar Industrie Garantie.

Lorch lasapparaten bij Primex

Waarvoor wordt een Lorch lasapparaat gebruikt?

Lorch lasapparatuur is geschikt voor productie, reparatie en onderhoud in werkplaatsen, de constructie-industrie en de landbouw. Een Lorch lasapparaat wordt gebruikt voor het verbinden van twee metalen onderdelen door middel van laswerkzaamheden. Lorch lasapparatuur is geschikt voor verschillende lastechnieken, zoals Mig/Mag techniek, elektrode techniek en de TIG techniek.

Lorch lasapparatuur is ontworpen op basis van volledige ondersteuning en diepgaande kennis van lasprocessen, technisch advies, training en verdere ondersteuning. Lorch is een bekend en kwalitatief merk dat favoriet is bij veel lassers. Met dit apparaat kunt u nauwkeurige en goede lassen maken, waardoor het zowel door professionele lassers als hobby-toepassingen kan worden gebruikt.

Lorch lasapparaat

 

Verschillende soorten Lorch lasapparatuur

Lorch lasapparatuur is veelzijdig inzetbaar voor lastechnieken. Binnen ons assortiment bieden wij zowel het Lorch lasapparaat Mig/Mag als het Lorch elektrode lasapparaat aan. Hieronder geven we meer uitleg over de verschillende lastechnieken en de bijbehorende Lorch lasapparatuur, maar op de diverse productpagina’s kunt u meer lezen of de specifieke apparatuur. Met ons uitgebreide assortiment kunt u kiezen welke lastechniek het beste past bij uw specifieke bouwproject.

Lorch lasapparaat Mig/Mag

Mig/Mag lassen is een lastechniek waarbij gas wordt gebruikt. MIG staat voor Metal Inert Gas en MAG staat voor Metal Argon Gas. Een belangrijk voordeel van deze lastechniek is dat het gas niet reageert op andere chemicaliën tijdens het lassen. Het Lorch lasapparaat Mig/Mag biedt uitstekende laseigenschappen en betrouwbare prestaties, zelfs bij veeleisende en herhalende lascycli.

Lorch elektrode lasapparaat

Elektrode lassen is het eenvoudigste lasproces en daarom zeer geschikt voor beginners. Bij deze lastechniek wordt het lasproces gestart door middel van een contactontsteking. De elektrische boog tussen het werkstuk en de elektrode zorgt voor de hitte die nodig is om de twee materialen te laten smelten. Met de geavanceerde technologieën en functies zorgt het Lorch elektrode lasapparaat voor een nog betere uitvoering van het lassen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker voor beginners, maar garandeert ook hoogwaardige resultaten voor ervaren lassers.

TIG lassen

TIG lassen staat voor Tungsten Inert Gas lassen. Bij deze vorm van booglassen wordt een niet-afsmeltende elektrode gebruikt om het metaal te verbinden. Deze lastechniek wordt vaak gebruikt voor het lassen van dunne materialen en voor hoogwaardige lasnaden, omdat het een hoge mate van precisie en controle biedt over het lasproces. Lorch biedt TIG-lasapparaten van hoge kwaliteit en geavanceerde lasuitrusting.

Lorch lasapparatuur bij Primex

Lorch lasapparatuur bij Primex in Geleen

Bij Primex BV in Geleen kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan Lorch lasapparatuur en andere hoogwaardige gereedschappen. Primex BV is Lorch Cobot partner voor Zuid Nederland. Het modulair opgebouwde systeem biedt voor ieder bedrijf een oplossing op maat voor cobot lassen. Er is een oplossing voor zowel MIG/MAG als TIG lassen beschikbaar uitgerust met precies de juiste componenten.

Alle hardware, maar ook de software is afkomstig van Lorch en werken daarom perfect samen. Het grootste voordeel, het is enkel voor te lassen!

De voordelen van een Lorch Cobot:

  • Volledig modulair systeem, ook voor draaitafel en/of lineaire as
  • Eenmalige all-in prijs, geen jaarlijkse fee
  • Inclusief gratis e-Learning, in de ochtend training en in de middag lassen
  • 100% CE markering
  • Uitgebreide software functies en diverse unieke kenmerken

Of u nu op zoek bent naar een Lorch lasapparaat, elektrisch gereedschap, schuur- en slijpmiddelen of onderhoudsproducten, bij Primex BV vindt u alles wat u nodig hebt voor uw bouwproject. Daarnaast staan we bekend om onze uitgebreide service en deskundige adviezen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke bouwproject. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte apparatuur en gereedschappen om uw lasprojecten tot een succes te maken. Kom langs in onze winkel of bekijk ons complete aanbod op onze website. Primex, daar maak je het mee!