Lasbenodigdheden Limburg

✓ Gecertificeerd ✓ Gebruik onze eigen technische service ✓ Klanttevredenheid van 8.6/10

lasbenodigdheden limburg

Bent u op zoek naar verschillende lasbenodigdheden, zoals een laspistool of lastoorts? U vindt het in het ruime assortiment van technische groothandel Primex B.V. Wij verkopen lasbenodigdheden in alle soorten en maten. Ook kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor industriële gassen of lasapparaten. Bestel vandaag nog uw lasbenodigdheden zoals een laspistool of lastoorts online, of bezoek onze winkel in Geleen.

In ons ruime assortiment lasbenodigdheden vindt u iedere lastoorts en elk laspistool dat u zoekt

Wij vinden het belangrijk dat u altijd de producten vindt die u nodig heeft. In ons ruime assortiment vindt u iedere lastoorts, laspistool en andere lasbenodigdheden die u zoekt. We maken onderscheid tussen de volgende lasbenodigdheden en andere artikelen:

In ons ruime assortiment heeft u keuze uit diverse lasbenodigdheden. Naast lastoortsen en laspistolen verkopen wij ook bijvoorbeeld toortskappen. Via onze webshop filtert u eenvoudig en snel uw zoekopdracht. Heeft u de juiste producten gevonden? Plaats dan eenvoudig en snel uw bestelling.

Veilig en eenvoudig uw bestelling betalen

Heeft u het juiste laspistool, de beste lastoorts of andere lasbenodigdheden gevonden? Dan betaalt u eenvoudig, snel en veilig middels diverse mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor iDEAL, Mistercash, Mastercard of Visa. Bent u een vaste klant? Dan is het ook mogelijk om op factuur bestellingen te plaatsen. Wilt u dit ook? Neem contact met ons op, in overleg kunnen we de mogelijkheden bekijken. Wij zijn een onafhankelijke technische groothandel en kunnen vrij in de markt opereren en maximaal gerichte oplossingen bieden.

Bestel vandaag nog en heb uw producten morgen al in huis

Weet u al wat u gaat bestellen? Dan raden we u aan om vandaag voor 13.00 uur uw bestelling te plaatsen en de betaling te voldoen. Wij bieden uw bestelling dan dezelfde dag aan bij de post. Bedraagt uw bestelling €75,- of meer? Dan betaalt u geen verzendkosten! Bel voor meer informatie naar 046 – 423 66 33.

Contact

Telefoon: 046-4236633 / 0031-46-4236633
Email: verkoop@primexbv.nl (voor verkoop technische vragen, offertes en bestellingen)
Email: administrator@primexbv.nl (voor vragen aangaande uw factuur)

Bezoekadres
In den Helmstock 8
6161 DL  Geleen                          

KvK-nummer: 14036896
BTW-nummer: NL007385882B01