Bevestigingsmaterialen kopen?

BBent u op zoek naar kwalitatieve bevestigingsmaterialen? Zoek dan niet verder en bestel ze bij Primex BV, de beste technische groothandel voor bedrijven in de bouw en industrie. Bekijk ons hele assortiment op de website en bestel vandaag nog de gewenste bevestigingsmaterialen. 

 

De verschillende soorten bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen zijn essentieel tijdens het bouwen, repareren of monteren van verschillende bouwstructuren en apparaten. Bevestigingsmaterialen bieden snelle, veilige en betrouwbare methoden om materialen aan elkaar te bevestigen. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze handig zijn voor het repareren en vervangen van onderdelen. Als ervaren vakman of vakvrouw weet u dat u voor elke klus de juiste bevestigingsmaterialen nodig heeft. Voorbeelden van de materialen die u bij ons kunt kopen, vindt u hieronder:

Bouten

Wilt u iets bevestigen? Voor een stevige bevestiging kunt u het beste gebruikmaken van bouten. Wilt u een strak geheel? Ga dan voor slotbouten. Werkt u met balken of zware constructies? Dan zijn zeskantbouten of houtdraadbouten (in combinatie met een plug) geschikter. U vindt ze in onze webshop.

Moeren

Wilt u materialen op een stevige en veilige manier verbinden? Bekijk dan ons assortiment aan moeren.

Ringen en Platen

Wilt u uw materialen beschermen tijdens montage? Maak dan gebruik van ringen. Bij ons vindt u onder andere carrosserieringen, sluitringen en borgringen.

Draadeinden

Wilt u ervoor zorgen dat bepaalde onderdelen stevig kunnen worden bevestigd? Dan zijn draadeinden de perfecte uitkomst.

Schroeven

Een klus is vaak niet compleet zonder de juiste schroefbevestigingen. Bij ons vindt u onder andere metaalschroeven, plaatschroeven, houtschroeven en spaanplaatschroeven.

Verankeringsproducten en Pluggen

Om uw materiaal stevig aan een ondergrond te bevestigen, heeft u ook stevige verankeringsproducten nodig. Wij hebben haakankers, pluggen, betonverankeringen, haken en kettingen.

Blindklinknagels en Pennen

De blindklinknagel is geschikt wanneer u een bevestigingsmateriaal zoekt waarbij het geboorde gat wordt afgedekt.

Specialistische bevestigingsartikelen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige bevestigingsmaterialen die naadloos aansluiten op uw gebruikte materialen, bekijk dan onze specialistische bevestigingsmaterialen.

 

 

Ons assortiment aan bevestigingsmaterialen

Primex heeft als bevestigingsmaterialen groothandel een breed assortiment bevestigingsmaterialen en andere artikelen die u nodig heeft voor uw klus.  Onze bouten en moeren zijn een belangrijk onderdeel, omdat deze te allen tijde gebruikt kunnen worden. Deze hebben we dan ook standaard op voorraad in onze webshop. Wij beschikken over een compleet pakket 8.8 verzinkt van M3 t/M30. Hetzelfde pakket hebben we ook in RVS A2 als RVS A4. Vanzelfsprekend wordt dit pakket steeds uitgebreider en beschikken wij inmiddels ook over een ruime voorraad van RVS A4-80 en 12.9 artikelen. 

Tot slot houden wij voorraad van draadeinden en moeren in zeven verschillende door DSM Geleen en SABIC gehanteerde en gebruikte kwaliteiten; dit is onder andere CK35, A2-70, 12NI19, A193Gr.B7, L7, B16, B8 tot en met M24 oftewel 7/8”. Primex beschikt bovendien over betrouwbare partners die de grotere diameters en alle mogelijke specials (tot M200) concurrerend kunnen aanbieden met de door DSM en Sabic vereiste certificaten (ADW, PED). Hiermee bieden wij een zeer hoge servicegraad aan tegen concurrerende condities.

 

Je bevestigingsmaterialen kopen bij Primex BV

Bij Primex BV vindt u alles wat u nodig heeft voor uw klus. Naast bevestigingsmateriaal hebben wij ook elektrisch gereedschap, schuur- en slijpmiddelen, handgereedschap, verspanende gereedschappen, klim- enhijsmateriaal, zaken zoals persoonlijkebeschermingsmiddelen, kleding en verzorgingsproducten en meer huishoudelijke artikelen die ook tijdens jouw werkzaamheden goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan omsnoeringsmateriaal, kuipen, emmers en zelfs kantinebenodigdheden.  Op onze website vindt u altijd een uitgebreide beschrijving van het product, maar bij vragen kunt u altijd telefonisch contact op nemen of uw vraag stellen aan onze online klantenservices. 

Naast de beste materialen bieden wij ook services aan zoals keuring van elektrische handgereedschappen, lasapparatuur, onderdelen van een rolsteiger en middelen van valbeveiliging. Deze voeren wij uit in onze werkplaats, maar kunnen ook op locatie komen. 

U kunt de artikelen bij ons in grote aantallen kopen, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze per stuk te kopen. Heb je te maken met een spoedklus? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en binnen no-time kunt u uw bestelde artikelen afhalen bij onze balie. Wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust. 

 

Meer over Primex BV

Als Primex BV zijn wij inmiddels een gevestigde naam op het gebied van apparatuur en materialen in de techniek. Wij kiezen voor een snelle en zorgvuldige aanpak. Zodra u bij ons uw artikelen heeft besteld of akkoord heeft gegeven op een prijsopgave gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Bestelt u uw producten vóór 13.00 in onze webshop? Dan wordt de bestelling meestal de volgende dag al geleverd en als u voor meer dan €75 bij ons heeft ingekocht, zijn de verzendkosten gratis. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze winkel.