Bevestigingsartikelen kopen?

BBouten en moeren kopen | Primexij Primex BV in het Limburgse Geleen (Omgeving Sittard-Born) bent u voor uw Bevestigingsartikelen aan het juiste adres.
 

Bevestigingsartikelen kopen

Uw bevestigingsartikelen kopen kan telefonisch (046-4236633), per fax, per mail of online via onze webshop.
 

Bevestigingsartikelen assortiment

Primex heeft een breed assortiment bevestigingsartikelen en een ruime Bouten en moeren voorraad. Wij beschikken over een compleet pakket 8.8 verzinkt van M3 t/M30. Hetzelfde pakket hebben we ook in RVS A2 als RVS A4. Vanzelfsprekend wordt dit pakket steeds uitgebreider en beschikken wij inmiddels ook over een ruime voorraad van RVS A4-80 en 12.9 artikelen.
 

Bevestigingsartikelen online kopen

Online bestellen? Ook dat kan. Alle bevestigingsartikelen kunt u per stuk bestellen.
Onze bevestigingsartikelen worden voor u kosteloos afgeteld en geleverd tegen concurrerende prijzen
Check middels onderstaande links meteen ons complete Bevestigingsartikelen assortiment.

- Bouten
- Moeren
- Ringen en Platen
- Draadeinden
- Schroeven
- Verankeringsproducten en Pluggen
- Blindklinknagels en Pennen
- Specialistische bevestigingsartikelen

Vindt u een gewenst bevestigingsartikel niet in onze online webshop? Dan doet u er verstandig aan om contact op te nemen met onze afdeling verkoop. Zij helpen u graag verder!

Tot slot houden wij voorraad van draadeinden en moeren in zeven verschillende door DSM Geleen en SABIC gehanteerde en gebruikte kwaliteiten; dit is onder andere CK35, A2-70, 12NI19, A193Gr.B7, L7, B16, B8 tot en met M24 oftewel 7/8”. Primex beschikt bovendien over betrouwbare partners die de grotere diameters en alle mogelijke specials (tot M200) concurrerend kunnen aanbieden met de door DSM en Sabic vereiste certificaten (ADW, PED). Hiermee bieden wij een zeer hoge servicegraad aan tegen concurrerende condities.

Interesse? Onze gegevens vindt u op onze contactpagina.