Home
 
 

Technische Groothandel Primex B.V.

Technische Groothandel Primex BV - Voor Bedrijven én Particulieren.

Het adres waar zo goed als alles per stuk verkrijgbaar is.

Met een enthousiast team van mensen, die beschikken over een ruime kennis en jarenlange ervaring, kunnen wij u met raad en daad bijstaan om voor u de juiste producten en diensten te selecteren.


Technische Groothandel voor de industrie en bouw

Primex (gevestigd te Geleen in Nederlands Limburg), levert uitsluitend kwaliteitsgereedschappen en verbruiksartikelen voor de professional. Onze klanten bestaan veelal uit metaalbewerkingsbedrijven, industrie, technische diensten en installateurs.

Ons uitgebreid assortiment bestaat uit bevestigingsartikelen, lastechniek, industriële gassen, elektrisch-, pneumatisch- en handgereedschap en machines. Tevens leveren we uit voorraad werkplaats-machines, verspanend gereedschap, slijp- en schuurmiddelen, PBM’s en  hijs-, en klimmaterialen. Onze uitgekiende voorraad sluit perfect aan bij onze klanten.

Bestellen kan makkelijk telefonisch, via de mail of rechtstreeks via onze online webshop.
Ons complete assortiment wordt stap voor stap online beschikbaar gesteld. U doet er dus verstandig aan onze website in de toekomst herhaaldelijk te checken op nieuwe artikelen.

Online zoeken en bestellen?
U kan op 2 manieren zoeken naar het gewenste product.
  • U navigeert door de webshop middels de bovenstaande afbeeldingen. Uiteindelijk komt u dan in de gewenste bestelgroep. Alhier krijgt u dan een overzicht van alle artikelen in deze groep en middels de aldaar getoonde filters, aan de linkerzijde van uw scherm, komt u eenvoudig bij het gewenste product.
  • Of u zoekt middels de zoekbalk. Helemaal bovenaan staat de zoekbalk. In de zoekbalk typt u hetgeen u wilt zoeken. Geen resultaat? Gebruik dan slechts een deel van het woord van het gewenste product. Vervolgens krijgt u dan meteen een overzicht van alle artikelen en middels de aldaar getoonde filters, aan de linkerzijde van uw scherm, komt u dan eenvoudig bij het gewenste product.

    Niet gevonden wat u zocht? Stuur een mailtje naar verkoop@primexbv.nl. Wij helpen u graag verder!