Primex B.V.


Primex B.V. is een onafhankelijke en zelfstandige technische groothandel (online en fysiek) opgericht in 1984 en gevestigd tePrimex - Jasic Lasapparatuur Geleen in Nederlands Limburg. Aangezien wij onafhankelijk zijn en geen onderdeel uitmaken van een inkooporganisatie kunnen wij vrij in de markt opereren en maximaal gerichte oplossingen bieden.

Ons uitgebreid assortiment bestaat uit bevestigingsartikelen, lastechniek, industriële gassen, elektrisch-, pneumatisch- en handgereedschap en machines.
Tevens leveren we uit voorraad werkplaats-machines, verspanend gereedschap, slijp- en schuurmiddelen, PBM’s en  hijs-, en klimmaterialen. Onze uitgekiende voorraad sluit perfect aan bij onze klanten. 


Wij leveren vanuit onze strategische ligging in Limburg met een eigen bezorgdienst, en landelijk middels een pakketdienst.Primex - Industriële gassen

Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats met servicedienst, welke op deskundige wijze onderhoud en reparaties uitvoert.
Ook maken klanten gebruik van ons eigen vulstation voor industriële gassen.
Onze verkoopdienst bestaat uit een enthousiast team van mensen, die beschikken over een ruime kennis en jarenlange ervaring. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan om voor u de juiste producten en diensten te selecteren. Graag bezoeken wij u op locatie, staan wij u telefonisch te woord of ontvangen wij u persoonlijk aan onze balie. Zeker in geval van spoed kunnen wij u, gezien onze ruime en actuele voorraad ten aanzien van spoedartikelen, snel aan de afhaalbalie van dienst zijn.

Primex levert uitsluitend kwaliteitsgereedschappen en verbruiksartikelen voor de professional. Onze klanten bestaan veelal uit metaalbewerkingsbedrijven, industrie, technische diensten en installateurs. Wij beperken ons echter niet tot producten uit een catalogus, samen met u als partner zoekt Primex naar een perfecte invulling van uw benodigdheden.